مقاله بررسی خاصیت ضد میکروبی ترکیبات اسانس روغنی درمنه ناحیه تفتان استان سیستان و بلوچستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خاصیت ضد میکروبی ترکیبات اسانس روغنی درمنه ناحیه تفتان استان سیستان و بلوچستان دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خاصیت ضد میکروبی ترکیبات اسانس روغنی درمنه ناحیه تفتان استان سیستان و بلوچستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خاصیت ضد میکروبی ترکیبات اسانس روغنی درمنه ناحیه تفتان استان سیستان و بلوچستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خاصیت ضد میکروبی ترکیبات اسانس روغنی درمنه ناحیه تفتان استان سیستان و بلوچستان :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
درمنه و افسنطین نامی است که در زبان فارسی به اغلب قریب به اتفاق گیاهان جنس Artomisa که در ایران می روید گفته میشود. این گیاهان از خانواده Compositae تیره فرعی Radiae هستند. درمنه جنسی از گیاهان شامل ۲۰۰ تا ۴۰۰ گونه از تیره گل ستاره ای Astoracoae هستند که کپه های خوشه ای و گلهای معمولاً تخت دارند. رنگ گلهای آنها مشخص نیست. تحقیق حاضر با هدف بررسی خاصیت ضد میکروبی این گیاه و اسانس آن در نمونه های آب طراحی شد. در ابتدا اندامهای هوایی این گیاه در اردیبهشت ماه ۱۳۸۷ از ناحیه تفتان دره تمندان جمع آوری شد. پس از خشک کردن گیاه توسط یک دستگاه آسیاب خرد شد و بشکل پودر در آمد. به منظور استخراج اسانس ۵۰ گرم از نمونه با ۴۰۰ میلی لیتر آب به مدت ۳ ساعت به روش تقطیر با آب توسط کلونجر اسانس گیری شد. این اسانس با تکینک های GC/MS و GC مورد تجزیه قرار گرفت و با توجه به محاسبه ضرایب کواتس ، ۵۱ ترکیب که ۸۱/۸۶% کل وزن اسانس را تشکیل می دهند شناسایی شد ( ۰/۱ % < C ) . بنابراین اسانس درمنه سیاه از درصد خوبی از ترپینوئیدهای اکسیژنه برخوردار بوده و از خصلت ضد میکروبی نیز برخوردار است و آزمایشات میکروبیولوژیکی نیز همین خصلت را بیان می کند، در عین حال کارایی این اسانس در رقت های مختلف ۰/۱ و ۰/۳ و ۰/۵ و ۰/۷ و ۰/۹ و ۱/۵ سی سی در سنجش HPC بررسی شد. نتایج آزمایشات نشان داد که بجز در رقت های ۰/۱ و ۰/۳ سی سی که به ترتیب ۲ و ۱ کلنی تشکیل شده در سایر موارد هیچ کلنی رشد نکرد. نتایج حاصل خواص ضد میکروبی این گیاه را با توجه به نوع ترکیبات استخراج شده تایید می نماید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.