مقاله آماده نمودن ماست خشک شده با روش انجمادی به عنوان غذایی فضایی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آماده نمودن ماست خشک شده با روش انجمادی به عنوان غذایی فضایی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آماده نمودن ماست خشک شده با روش انجمادی به عنوان غذایی فضایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آماده نمودن ماست خشک شده با روش انجمادی به عنوان غذایی فضایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آماده نمودن ماست خشک شده با روش انجمادی به عنوان غذایی فضایی :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

پیشبرد برنامه ای جهت تهیه غذایی مناسب و سرشار از کلسیم برای استفاده در فضا ، یعنی ماست بدون چربی سفید رنگ ، و هم به صورت ماست ساده و هم در ترکیب با قره قاط های اضافه شده ، خشک نمودن ماست در شرایط منجمد را هم مورد توجه قرار داد . با استفاده از شیوه ی بررسی حرارتی ماست که اهمیت اجزای سازنده ی اضافه شده را هم مورد توجه قرار می داد ، ویژگی های مطلوب برای شرایط خشک سازی در شرایط منجمد به دست آمد . خواص رئو لوژیکی به صورت جدی تحت تاثیر دوره ی انجماد قرار نگرفت ، در حالی که مرحله ی خشک سازی به تضعیف کلی ساختار محصولات بازسازی شده منجر شد که حتما نتیجه یانرژی مکانیکی مورد نیاز برای ترکیب با آب بود . به هر حال ، خواص و سیدکوارتجاعی ، تغییری ننمودند و قدرت اولیه با تنظیم مقدار آب دوباره به حالت اول برگشت . فرایندخشک کردن انجمادی بقای باکتری اسید لاکتیک را تحت تاثیر قرار داد که به کاهش ۲ تا ۳ سیکل لگاریتمی منجر گردید . وقتی ساکارز و توت فرنگی به عنوان اجزای سازنده اضافه شدند،میزان مرگ ومیر کاهش یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.