مقاله بررسی تغییرات ویژگیهای پودر سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات ویژگیهای پودر سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات ویژگیهای پودر سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات ویژگیهای پودر سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات ویژگیهای پودر سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

خشک کردن یکی از روشهای نگهداری مواد غذایی است . از این روش بخصوص برای افزایش زمان ماندگاری میوه ها و سبزیجاتی که دارای آب زیاد هستند استفاده می گردد ., زیرا آب مهمترین عامل در ایجاد فساد و رشد و فعا لیت متابولیکی میکروارگانیسم ها می باشد . در این مطالعه به بررسیتغییرات خواص پودرهای سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکرو ویو پرداخته شده است. برای این منظور, تغییرات گرانروی با دما وتنش برشی , دمای ژلاتینه شدن و دانسیته این پودرهای سیب زمینی ارزیابی شدند. همچنین تصاویری که به کمک میکروسکوپ الکترونی روبشی(SEM)از برشهای سیب زمینی خشک شده تهیه شده بود , مورد بررسی قرار گرفتند. در نتیجه آزمایشات مشخص گردید که پودرهای سیب زمینی تولید شده در توانهای بالای مایکرو ویو دارای گرانروی زیادتر, دمای ژلاتینه ش دن کمتر , گرانولهای نشاسته با اندازه بزرگتر و دیواره گرانولی باچروکیدگی کمتر می باشند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.