مقاله ارزیابی تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی فیله ماهی کپور دریایی و پرورشی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی فیله ماهی کپور دریایی و پرورشی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی فیله ماهی کپور دریایی و پرورشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی فیله ماهی کپور دریایی و پرورشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی فیله ماهی کپور دریایی و پرورشی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در این تحقیق، تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی فیله کپور معمولیCyprinus carpio) دریایی و پرورشی مورد بررسی قرار گرفت. پروتئین ، لیپید و رطوبت محتوی فیله در طول سال تعیین شد. لیپید محتوی فیله ماهی پرورشی و دریایی از تابستان تا بهار کاهش می یابد (تابستان ۰/۱۹±۵/۰۹ و۰/۶۱±۳/۷۷ پاییز ۱/۰۳±۳/۸۳ و۱/۴۲±۳/۷۷۵ زمستان ۰/۰۸±۳/۳۶ و ۰/۸۳±۲/۹۶۵ بهار ۰/۵۱±۱/۴۸ و۰/۹۴±۲/۷۵ پروتئین محتوی فیله ماهی پرورشی و دریایی نیز از تابستان تا بهار کاهش می یابد (تابستان۰/۱۳±۱۷/۵۹ و۰/۱۵±۱۸/۲۱ وپاییز ۱/۴۱±۱۵/۶۱ و۰/۷۳±۱۷/۶۶ زمستان ۱/۲۸±۱۶/۲۷ و۰/۴۵±۱۷/۴۳ بهار ۱/۶۴±۱۵/۹۲ و۱/۳۹±۱۷/۸۷ و رطوبت محتوی فیله ماهی پرورشی و دریایی از تابستان تا بهار افزایش می یابد نتایج این مطالعه نشان می دهد که پروتئین و رطوبت محتوای فیله کپور پرورشی در طول سال با همتای دریایی خودتفاوت معنی دار دارد P<0/05 در صورتیکه لیپید فیله در دو گروه پرورشی و وحشی اختلاف معنی داری ندارد ماهی کپور معمولی را می توان از دسته ماهیان با چربی متوسط (Moderately fat دانست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.