مقاله بررسی کیفیت نمک های عرضه شده درشهرستان زهدان درفصل زمستان ۸۶ و بهار ۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت نمک های عرضه شده درشهرستان زهدان درفصل زمستان ۸۶ و بهار ۸۷ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت نمک های عرضه شده درشهرستان زهدان درفصل زمستان ۸۶ و بهار ۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت نمک های عرضه شده درشهرستان زهدان درفصل زمستان ۸۶ و بهار ۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت نمک های عرضه شده درشهرستان زهدان درفصل زمستان ۸۶ و بهار ۸۷ :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

نمک از معدود ترکیباتی غذایی است که جایگاه خاصی در برنامه غذایی روزانه ما دارد. متخصصین بهداشت و سلامت مصرف متوسط ۵گرم نمک یددار تصفیه شده را برای هر نفر توصیه می کنند. هدف از این تحقیق بررسی کیفیت انواع مارک های نمک موجوددربازار از نظر میزان ید ودرجه خلوص بود.دراین تحقیق تعداد ۷۴۸ مورد عمده فروشی کوچک بزرگ،سوپرمارکت و.(سایرمحل های عرضه نمک) بازدید و درمجموع ۲۲ مارک نمک شناسایی شد،که از مجموعه فوق تنها ۱۱ مارک نمک دارای مشخصات کامل بهداشتی بودند؛واز میان این ۱۱ مارک فقط نتایج آزمایشگاهی ۸ مارک با مشخصات ثبت شده روی محصول مطابقت داشته و مارک های بهتری را شامل می شد. تعداد ۱۳۱ نمونه برداری ازمجموع مارک های شناخته شده انجام و به آزمایشگاه مواد غذایی استان ارسال شد.بر اساس نتایج حاصله از طریق یدسنجی به کمک کیت یدسنج ۴۶/۵ درصد نمونه هافاقد یدبوده و بر اساس نتایج آزمایشگاهی حاصله نیز ۴۶/۵ درصد نمونه ها فاقد ید بود و ۵۸ درصد نمونه ها،از نظر درجه خلوص نامطلوب بودند. با توجه به مطالعه انجام شده فراوان ترین مارک های نمک موجود نمک تصفیه شده یددار لوت بود.که متاسفانه علیرغم ثبت کامل مشخصات بهداشتی ازقبیل میزان ید واصطلاح( نمک یددار تصفیه شده) میزان ید اندازه گیری شده بر اساس کیت های یدسنج و نتایج آزمایشگاهی در تمام نمونه برداری های انجام شده صفر بوده وعلاوه برآن درجه خلوص این نمک نیزپایین تر از حد استانداردبود.نمونه نمک یددارشستشو شده محتشمی مارک دیگری است که بعد از نمک لوت بیشتر از سایر مارک ها درسطح عرضه مشاهده شد. نمک یددار و تصفیه شده سپیددانه شیراز، نمک یددار و تصفیه شده تابان، نمک یددار و تصفیه شده ستاره، نمک یددار و تصفیه شده سودمند، نمک یددار و تصفیه شده پوسان، و پس از آن نمک یددار تصفیه شده گلهاو ریفان بهترین مارک های نمک شناسایی شده بودند؛ علاوه بر آن ۶۱ درصد نمونه های نمک یددار شستشو شده مارک محتشمی نیز از کیفیت مناسبتری نسبت به سایر نمونه ها برخوردار بود. باتوجه به نتایج به دست آمده فقط ۳۴/۳ درصداز تعداد کل نمونه آزمایش شده طبق استاداردهای نمک طعام شرایط مناسبی را ازنظر درجه خلوص و میزان ید داشت.که این موضوع با توجه به اهمیت مصرف نمک یددار تصفیه شده در سطح جامعه وباتوجه به مخاطرات جدی ناشی از مصرف نمک های بدون ید وفاقدتصفیه،لزوم نظارت و کنترل بیشتر واحدهای تولیدی نمک در کشور وفعالیت بیشترکمیته ملی IDD را طلب می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.