مقاله بررسی استفاده از امواج مایکروویو و مافوق صوت جهت بهبود شرایط استخراج ترکیبات عملگر از آویشن


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی استفاده از امواج مایکروویو و مافوق صوت جهت بهبود شرایط استخراج ترکیبات عملگر از آویشن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی استفاده از امواج مایکروویو و مافوق صوت جهت بهبود شرایط استخراج ترکیبات عملگر از آویشن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استفاده از امواج مایکروویو و مافوق صوت جهت بهبود شرایط استخراج ترکیبات عملگر از آویشن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی استفاده از امواج مایکروویو و مافوق صوت جهت بهبود شرایط استخراج ترکیبات عملگر از آویشن :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

غذای عملگر غذایی است که ترکیبات آن بهبود دهنده سلامت و یا کاهش دهنده خطر ابتلا به بیماری باشند؛ بنابراین اسانس گیاهان دارویی نیز در دسته ترکیبات عملگر قرار م یگیرند. در این تحقیق، تأثیر پیش تیمار مافوق صوت ( ۲۰ و ۴۵ درجه سانتیگراد) و متعاقب آن استفاده از مایکروویو ( ۳۳۰ و ۶۶۰ وات) جهت استخراج اسانس از آویشن شیرازی بررسی و با روش متداول تقطیر،مقایسه شده است. سینتیک استخراج و همچنین خصوصیات فیزیکی اسانس نیز بررسی شده است. استخراج به کمک مایکروویو حتی در بالاترین توان نیز تأثیر معنا داری بر روی ثابت های فیزیکی اسانس (شاخصی از کیفیت اسانس) به عنوان یک ترکیب عملگر نداشته است. استفاده از مایکروویو و افزایش توان آن منجر به کاهش زمان آغاز استخراج، کاهش زمان مورد نیاز جهت تکمیل استخراج و همچنین زمان مورد نیاز جهت ثابت شدن منحنی استخراج اسانس گردیده است. بنابراین، استخراج به کمک مایکروویو باعث اقتصادی تر شدن استخراج اسانس آویشن به عنوان یک ترکیب عملگر می گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.