مقاله بررسی میزان ید در نمکهای موجود در بازار و مقایسه آن با استانداردهای موجود


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان ید در نمکهای موجود در بازار و مقایسه آن با استانداردهای موجود دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان ید در نمکهای موجود در بازار و مقایسه آن با استانداردهای موجود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان ید در نمکهای موجود در بازار و مقایسه آن با استانداردهای موجود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان ید در نمکهای موجود در بازار و مقایسه آن با استانداردهای موجود :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

اثر غیر قابل انکار ید بر روی انسان در تمامی مراحل زندگی و بیماریهای ناشی از عدم و یا کمبود آن عقب ماندگی ذهنی و هزینه های هنگفت درمان و نگهداری را به دنبال دارد. لذا بهترین روش پیشگیری از این معضل اجتماعی افزودن ید به نمک طعام یا مواد غذایی است، که مصرف عامه دارد. در این بررسی از دو روش برای تعیین میزان ید در نمکهای موجود استفاده شد . اولی استفاده از کیت های ید سنجی و دوم از روش تیتراسیون در آزمایشگاه. تعداد نمونه در روش اول از ۴۰۰ محل توزیع غذا نظیر رستوران، اغذیه فروشی، سربازخانه تست ید سنجی انجام شد تعداد نمونه در روش دوم ۳۹ نمونه از ۱۱ مارک نمک و یک نمونه تاریخ مصرف گذشته و یک مارک تکراری با بسته بندی متفاوت بود. از روش تیتراسیون و روش استاندارد متد برای اندازه گیری ید و حجم ناخالصی موجود در نمونه های برداشتی و برای تحلیل نتایج از جداول استانداردهای نمک یددار ایران استفاده گردید . در ۴۰۰ نمونه آزمایش یا کیت ید سنجی در تمامی نمکها ید وجود داشت در ۳۹ آزمایش انجام شده بر روی ۱۱ مارک نمک نمونه برداری شده غیر از سه مارک ید بقیه نمونه نمکها در محدوده ۲۵ تا ۵۲ گاما بوند از سه مورد ذکر شده یک مورد ید موجود در محدوده ۱۵-۱۳ گاما و دو مورد دیگر ید موجود آن در محدوده ۷۵-۶۵ و ۶۸-۶۲ گاما بودند.مقایسه نتایج حاصله از تیتراسیون نمونه ها با استانداردهای آمریکا و سوئد و ایران نشان داد که میزان ید در نمکهای مورد آزمایش حداقل ۱۳ گاما و حداکثر ۷۵ گاما در یک مورد نمونه تاریخ مصرف گذشته میزان ید در محدوده ۵۲-۴۵ گاما بود چون قبل از تاریخ انقضاء آزمایش ید موجود انجام نشده، بنظر ارزش زیادی در تحلیل ندارد در ۱۰ مارک نمک نمونه های مورد آزمایش و مقایسه آن با استاندارد ایران در محدوده خوب و قابل بوده است و سهنمونه از دو مارک نمک در محدوده غیر قابل قبول استاندارد ایران بودند چهار مارک نمونه ها دارای ناخالصی بالا ( ۸ درجه) و شش مارک دارای ناخالصی کم ( ۲ درجه ) و سه مارک دارای ناخالصی متوسط ( ۴ درجه ) بودند .تحقیقات دیگری حدود یدات نمک طعام را در ایران ۳۰-۱۵ گاما توصیه می کند. در بررسی دیگری آگاهی مردم از مصرف ید در برخی مناطق آگاهی را نامطلوب یافتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.