مقاله خواص درمانی کفیر به عنوان یک غذای عملگر


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خواص درمانی کفیر به عنوان یک غذای عملگر دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خواص درمانی کفیر به عنوان یک غذای عملگر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص درمانی کفیر به عنوان یک غذای عملگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خواص درمانی کفیر به عنوان یک غذای عملگر :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

غذایی به عنوان غذای عملگر معرفی می شود که اثرات مفید آن بر روی یک یا چند عملکرد اصلی در بدن به اثبات رسیده باشد، به طوریکه باعث حفظ سلامتی یا کاهش خطر یک بیماری گردد. کفیر یک نوشیدنی لبنی تخمیری است که توسط باکتری ها ومخمرهای موجود در دانه کفیر تولید می شود. کفیر دارای ارزش بالای تغذیه ای و بیولوژیکی بوده و در سطح وسیع سنی جهت تضمین سلامت مردم بخصوص برای بیماران گاستروآنتریت و متابولیک ، فشار خون و بیماری قلبی توصیه شده است کفیر در کنترل سطوح بالای کلسترول نقش مهمی را بازی کرده و موجب محافظت از آسیب عروق قلبی می شود. مصرف منظم کفیر می تواند موجب کاهش اختلالات روده ای و بهبود حرکات روده شود. در این مقاله مصارف، فرایند، ویژگیهای تغذیه ای و شیمیایی و اثر کفیر بر سلامتی بررسی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.