مقاله بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و ثبات نانوامولسیون O/W تولید شده با امواج فراصوت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و ثبات نانوامولسیون O/W تولید شده با امواج فراصوت دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و ثبات نانوامولسیون O/W تولید شده با امواج فراصوت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و ثبات نانوامولسیون O/W تولید شده با امواج فراصوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و ثبات نانوامولسیون O/W تولید شده با امواج فراصوت :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
در این مطالعه تأثیر غلظت کازئینات سدیم ( ۲ ،۵ و۱۰ % وزنی ) ، ۸۰ Tween و۰/۵و۱و۱/۵% وزنی PH 3و۵و۷ و یون کلسیم ۰/۲ و ۰/۴ و ۰/۶ % وزنی ) بر پایداری و خصوصیات امولسیون روغن آفتابگردان در آب مورد بررسی قرار گرفت. به منظور تولید امولسیون از یک دستگاه مولد امواج فراصوت با قدرت ۷۵۰ وات و فرکانس ۳۰ کیلوهرتز برای مدت زمان ۳ دقیقه استفاده شد و سپس قطر متوسط ، سطح مخصوص و توزیع اندازه قطرات امولسیون اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که به طور کلی با افزایش غلظت کازئینات سدیم و ۸۰ Tween اندازه گویچه ها کاهش یافت ، هر چند بر هم کنش بین آن ها در بعضی موارد باعث رشد قطرات گردید pH و یون کلسیم تأثیر معنی داری بر اندازه متوسط قطرات و سطح مخصوص آنها داشتندp<0.05 کوچکترین اندازه قطرات در pH = 7 غلظت ۱۰ % کازئینات سدیم و ۱%Tween 80 و در غیاب یون کلسیم مشاهده شد. حضور یون کلسیم در محیط موجب افزایش اندازه قطرات گردید. با این وجود، غلظت ۰/۲% یون کلسیم افزایش معنی داری را در اندازه متوسط قطرات موجب نگردیدp< متوسط قطرات موجب نگردید( ۰۰۰۱ p<
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.