مقاله راهکاری مؤثر در جهت ارتقاء کیفیت گوشتهای مصرفی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راهکاری مؤثر در جهت ارتقاء کیفیت گوشتهای مصرفی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهکاری مؤثر در جهت ارتقاء کیفیت گوشتهای مصرفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکاری مؤثر در جهت ارتقاء کیفیت گوشتهای مصرفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهکاری مؤثر در جهت ارتقاء کیفیت گوشتهای مصرفی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

این مقاله به بررسی تأثیر مارینیت نمودن در افزایش قابلیت پذیرش مصرف کنندگان گوشت گاو می پردازد.تأثیر اسیدهای آلی و عصاره مرکبات بعنوان عوامل ترد کننده در ماهیچه گوشت گاو بررسی شدند. نتایج نشان دادند که تردی نمونه های گوشت توسطماریناد عصاره مرکبات می تواند به جذب ماریناد بوسیله پروتئین های ماهیچه و همچنین به حلالیت کلاژن نسبت داده شود. مارینادها خصوصاً در ترد کردن ماهیچه های غنی از بافت پیوندی اهمیت ویژه ای دارند. در این آزمایش اثرات و مزایای تزریقعوامل بهبوددهنده شیمیایی گوشت (نمکهای فسفات، کلرید کلسیم، کلرید سدیم، تری پلی فسفات و لاکتات سدیم) مطالعه شدند. به نظر می رسد تزریق ماریناد گوشت ها را در برابر از دست دادن رطوبتشان در درجه حرارت نهایی بالای پخت محافظت می کند و پذیرش مصرف کنندگان را افزایش می دهد.مارینیت نمودن استیکهای گوشت گاو، بویژه با طعم دهنده ها، یکی از روشهای کاربردی و مفید برای بهبود دلچسبی گوشت گاو پخته می باشد.تولیدکنندگان می توانند با بکارگیری این تکنولوژی، محصولات گوشتی با ارزشی را از برشهای کم ارزش ماهیچه، با موفقیت تولید کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.