مقاله کاربرد تلفیقی سیستمهای مدیریتی وتضمین کیفیت و ایمنی درصنایع غذایی عملگر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد تلفیقی سیستمهای مدیریتی وتضمین کیفیت و ایمنی درصنایع غذایی عملگر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد تلفیقی سیستمهای مدیریتی وتضمین کیفیت و ایمنی درصنایع غذایی عملگر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد تلفیقی سیستمهای مدیریتی وتضمین کیفیت و ایمنی درصنایع غذایی عملگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد تلفیقی سیستمهای مدیریتی وتضمین کیفیت و ایمنی درصنایع غذایی عملگر :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

درعصر کنونی ، افزایش فرآورده های غذایی با فرمولاسیون و فرآورده های مختلف و متنوع ،گسترش ارتباطات بین المللی و توسعه صنعت توریسم و بالاخره جهانی شدن تجارت غذا ، سبب افزایش سطح توقع مصرف کنندگان مواد غذایی گردیده به نحوی که علاوهبرسلامت غذا و کیفیت تولیدات ،به شکل و بسته بندی و مواد مغذی متشکله آن اهمیت می دهند. از سوی دیگر ، افزایش سوددهی ،رقابت کارخانجات مواد غذایی را به منظور تسخیر بازارهای داخلی و خارجی ترغیب می نماید . به طوری که این گونه کارخانجات سعی می کنند درداخل کشور از تولید محصولات با کیفیت پایین که علاوه برآسیب رسانی به سلامت و بهداشت عمومی سبب از دست دادن مشتری و بازار تولید، تحمیل هزینه رفع مشکل ، و معدوم نمودن غذاها می گردد و همچنین صدور این گونه مواد غذاییبه کشورهای دیگر که ممکن است حتی به تنش های سیاسی درمنطقه نیز بیانجامد ، خودداری نمایند. لذا جهت دستیابی به دو اصل مهم یعنی تضمین کیفیت و تضمین سلامتی که به یک نیاز و ضرورت بین المللی تبدیل گشته است توصیه می گردد از سیستم های تضمین ایمنی نظیرHACCP, GHP, GMPبه همراه سیستم تضمین کیفیتQAکه قادر استتحت لوای انواع سیستم های مدیریت کیفیت نظیر ۹۰۰۰ISO و ۲۲۰۰۰ ISO و بالاخره مدیریت کیفیت جامع تعیین وظیفه نماید نیازمندی های مدیریت سلامتی غذا را درصنایع غذایی برطرف نماید لذا دراین مقاله به توضیح مختصر و اهمیت ارتباط متقابل بینساماندهی تضمین کیفیت نظیرTQM, QMS , QACP, HCCP , GMP, GHP در مدیریت مواد غذایی سالم و با کیفیت پرداخته می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.