مقاله تست ژل پروتئینی SDS به وسیله سانتریفوژ، برای پیش بینی حجم قرص نان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تست ژل پروتئینی SDS به وسیله سانتریفوژ، برای پیش بینی حجم قرص نان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تست ژل پروتئینی SDS به وسیله سانتریفوژ، برای پیش بینی حجم قرص نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تست ژل پروتئینی SDS به وسیله سانتریفوژ، برای پیش بینی حجم قرص نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تست ژل پروتئینی SDS به وسیله سانتریفوژ، برای پیش بینی حجم قرص نان :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

آرد دیسپرس شده در محلول آبی SDS هنگامیکه در سرعت بالا سانتر یفوژ شود لایه ای از ژل پروتئینی را شکل می دهد .این روش قراردادی تست ژل ، جهت توسعه تست غربال گری در مقیاس کوچک ( کمتر از ۱ گرم آرد) برای ارزیابی کیفیت پروتئین گندم نانوایی اصلاح شد. اصلاح شاملاستفاده از میکروتیوپ ۵/ ۱ میلی لیتری با جنس پلاستیکی محکم بود . برای جلوگیری از شکستن میکروتیوپ ها در دور بالای سانتریفوژ، از دور پایینو زمان بیشتر استفاده شد. در این فرایند، ۰۷ / ۰ گرم آرد در ۴/ ۱ میلی لیتر از محلول %۱/۵ SDS دیسپرس شده و در دمای ۲۰ °C ، برای ۵۵ دقیقه دردور ۴۰,۰۰۰× g سانتریفوژ گردید . در این تست از ۱۳ آرد گندم ایرانی با کیفیت نانوایی متفاوت استفاده شد. میزان همبستگی وزن ژل پروتئینی بدست آمده با حجم و ارتفاع نان به ترتیب ۷۱۶ / ۰ و ۸۱۰ / ۰ بدست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.