مقاله جداسازی و شناسایی فلور لاکتیک باکتریایی پنیر سنتی لیقوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی و شناسایی فلور لاکتیک باکتریایی پنیر سنتی لیقوان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و شناسایی فلور لاکتیک باکتریایی پنیر سنتی لیقوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و شناسایی فلور لاکتیک باکتریایی پنیر سنتی لیقوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و شناسایی فلور لاکتیک باکتریایی پنیر سنتی لیقوان :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

پنیر لیقوان یکی از پنیرهای سنتی کشور ماست که به لحاظ خوش طعم بودن از بازار پسندی و مقبولیت زیادی برخوردار است. هدف از این مطالعه شناسایی فلور لاکتیکی پنیر لیقوان بود که اولین مرحله برای توسعه یکاستارتر برای تولید یک محصول با بافت یکنواخت و بهداشتی می باشد. ۵۴ ایزوله بر اساس ویژگی های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی از پنیر لیقوان متعلق به جنس های لاکتوباسیلوس، انتروکوکوس، استرپتوکوکوس،پدیوکوکوس، لوکونستوک و لاکتوکوکوس شناسایی شدند که به ترتیب ( ۵/ ۵۵ )، ( ۱۱ / ۱۱ )، ( ۲۵ / ۹)، ( ۵۵ / ۵)، ( ۷۰ / ۳) و ( ۸۵ / ۱%) از کل ایزوله ها را تشکیل می دادند. گونه های غالب شامل گونه های لاکتوباسیلوس آگیلیس ۱۳ ایزوله،لاکتوباسیلوس پلانتارم ۸ ایزوله، گروه انتروکوکوس فاسیوم ۵ ایزوله بودند. نتایج این تحقیق پیشنهاد می کند که یکاستارتر کامل برای تولید پنیر لیقوان به روش صنعتی ممکن است شامل گونه های لاکتوباسیلوس آگیلیس، لاکتوباسیلوس پلانتارم، گروه انتروکوکوس فاسیوم و گونه هایی از لاکتوکوکوس و لوکونستک باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.