مقاله رساندن مصنوعی خارک کبکاب با استفاده از محلول استیک اسیدو تاثیر آن بر الگوی الکتروفورتیکی ( SDS-PAGE ) پروتئین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله رساندن مصنوعی خارک کبکاب با استفاده از محلول استیک اسیدو تاثیر آن بر الگوی الکتروفورتیکی ( SDS-PAGE ) پروتئین دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله رساندن مصنوعی خارک کبکاب با استفاده از محلول استیک اسیدو تاثیر آن بر الگوی الکتروفورتیکی ( SDS-PAGE ) پروتئین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رساندن مصنوعی خارک کبکاب با استفاده از محلول استیک اسیدو تاثیر آن بر الگوی الکتروفورتیکی ( SDS-PAGE ) پروتئین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله رساندن مصنوعی خارک کبکاب با استفاده از محلول استیک اسیدو تاثیر آن بر الگوی الکتروفورتیکی ( SDS-PAGE ) پروتئین :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
خرما محصولی بسیار ارزشمند و مغذی است که در صورت فرآوری مناسب می تواند جزء اصلی ترین اقلام صادراتی ایران قرار گیرد . این پژوهش با هدف تسریع فرایند تبدیل خارک به رطب صورت گرفت و از خارک واریته ک بکاب استفاده شد . نمونه های خارک در محلول های با غلظت های ۰/۵۰ ، ۱/۰۰ ، ۱/۵۰ و ۰۰ / v/v) % 2 ) استیک اسید، در دمای ۲۵ °C به مدت ۵ دقیقه غوطه ور شدند و در دمای ۴۰ °C در گرمخانه قرار گرفتند و درزمان های ۰، ۳، ۶، ۹، ۱۲ ، ۲۴ ، ۴۸ و ۷۲ ساعت از آنها نمونه برداری صورت گرفت و تغییرات رنگ ، pH ، قند احیا ، بافت ، بریکس ، رطوبت و حلالیت پروتئین در طول رسانیدن مورد بررسی قرار گرفت . نتایج مشخص نمود که تیمار استیک اسید ۲% تاثیر معنی داری در سطح آماری ۱% ، بر سرعت رسانیدن خارک واریته کبکاب دارد و در مقایسه با تیمار های دیگر باعث افزایش بیشتر در شاخص های مربوط به رسیدگی میوه شد . بررسیالگوی الکتروفورتیکی ( SDS-PAGE ) پروتئین های خارک نیز تاییدی بر نتایج بدست آمده بود . لذا در این تحقیق استفاده از استیک اسید ۰۰ / ۲ % برای تسریع رساندن خارک کبکاب بعد از برداشت پیشنهاد گردید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.