مقاله امکان سنجی استفاده از داده های رادیو ساوند و تصاویر ماهواره ای MODIS در برآورد آب قابل بارش کلی (منطقه مورد مطالعه: ناحیه تهران)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان سنجی استفاده از داده های رادیو ساوند و تصاویر ماهواره ای MODIS در برآورد آب قابل بارش کلی (منطقه مورد مطالعه: ناحیه تهران) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان سنجی استفاده از داده های رادیو ساوند و تصاویر ماهواره ای MODIS در برآورد آب قابل بارش کلی (منطقه مورد مطالعه: ناحیه تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی استفاده از داده های رادیو ساوند و تصاویر ماهواره ای MODIS در برآورد آب قابل بارش کلی (منطقه مورد مطالعه: ناحیه تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان سنجی استفاده از داده های رادیو ساوند و تصاویر ماهواره ای MODIS در برآورد آب قابل بارش کلی (منطقه مورد مطالعه: ناحیه تهران) :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

برای استخراج آب قابل بارش ماهواره ای از باندهای فروسرخ نزدیک تصاویر سنجنده مادیس استفاده شده است. اعتیار سنجی آب قابل بارش ماهواره ای با داده های رادیوساوند انجام گرفته است. با توجه بهمحدودیت های اجرای الگوریتم به شرایط آسمان فاقد ابر وجو تقریبا پایدار، وضعیت عمومی جو در روز گذر ماهواره به کمک نمودار های ترمودینامیکی Skew-T و نیز تفسیر بصری، بطور کامل بررسی شده است. از این طریق روزهای آرام و بدون تلاطم جوی انتخاب گردید. سپس تصاویر مادیس درگذر این روز از سازمان فضایی دریافت شد. به کمک معادلات ترمودینامیکی، آب قابل بارش حاصل از کل گمانه زنی های رادیوساوند محاسبه شده است. آنگاه با توجه به پایداری و عدم ورود توده هوای جدید به منطقه برای روزهای منتخب، از طریق ترسیم و تحلیل های پروفایل جو، آب قابل بارش کلی توسط رادیوساوند در لحظه گذر ماهواره درونیابی شده است. از طریق تکنیک نسبت بازتابندگی ظاهری باند جذبی به باند غیر جذبی بخار آب MODIS ، میزان شفافیت بخار آب برای هر یک از باندهای مخصوص بخار آب بدست آورده شد. کل بخار آب قابل بارش در مسیر سنجنده – زمین، با توجه به زوایای زنیت خورشید، ماهواره و قابلیت عبور بخار آب بدست آمده از تکنیک نسبت باندی، با اجرای الگوریتم باند فروسرخ نزدیک مادیس در شرایط مختلف جوی بدست آورده شد. برای تعیین مقادیر آلفا و بتا در الگوریتم مذکور از شاخص EVI استفاده شده است. در پایان، رگرسیون بین آب قابل بارش ماهواره ای و آب قابل بارشمحاسبه شده از داده های رادیوساوند، نشان داده است که باندهای ۱۸ و ۱۹ مادیس، برای استخراج آب قابل بارش در شرایط جوی ایستگاه مهرآباد مناسب می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.