مقاله مدلسازی میدان جابجایی سه بعدی حین وقوع زلزله یک گسل، مطالعه خاص: گسل بم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مدلسازی میدان جابجایی سه بعدی حین وقوع زلزله یک گسل، مطالعه خاص: گسل بم دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدلسازی میدان جابجایی سه بعدی حین وقوع زلزله یک گسل، مطالعه خاص: گسل بم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی میدان جابجایی سه بعدی حین وقوع زلزله یک گسل، مطالعه خاص: گسل بم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدلسازی میدان جابجایی سه بعدی حین وقوع زلزله یک گسل، مطالعه خاص: گسل بم :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
شناخت حرکات گسل و نتایج حاصل از این حرکات نظیر تغییر شکل سطحی در کشور ما که دارای گسل های فعال و منطاق زلزله خیزی می باشد دلیل اصلی انجام این تحقیق می باشد. این تحقیق بر روی مدله کردن سه بعدی تغییر شکلهای هملرزه ایجاد شده در اثر حرکت گسل در یک نیم فضای الاستیک هموژن می باشد. این مدل سای اغلب بر اساس تئوری جداشدگی صورت می پذیرد و بیشتر مدلهای تحلیلی تغییر شکل گسل بر پایه تئوری جداشدگی Okada پایه ریزی شده اند. در اینجا نیز از این تئوری استفاده کرده ایم تا بتوانیم تغییر شکلهای ایجاد شده در گسل های امتداد لغز و شیب لغز را بدست آوریم. با استفاده از این مدل جابجایی حاصل از وقوع حرکت در یک گسل (زلزله) را می توانیم با استفاده از داده های در دسترس بدست آورده و نتایج حاصل را تحت عنوان تغییر شکل حاصل از زلزله ارائه کنیم.
این مدل قابلیت بدست آوردن تغییر شکل و جابجایی در هر عمقی نسبت به سطح آزاد (سطح زمین) را دارا می باشد که در اینجا هدف اصلی بدست آوردن این مقادیر برای سطح زمین می باشد. این مدل را برای گسل بم، که عامل اصلی ایجاد زلزله سال ۱۳۸۲ بم با بزرگی ۶/۵ بوده است، که یک گسل تقریبا قائم امتدادلغز می باشد بکار برده و نتایج حاصل از آن را با میدان های جابجایی حاصل ازتصاویر راداری موجود مقایسه کردیم و مشاهده شد که از هر دو روش به حداکثر مقدار جابجایی مسطحاتی ۴۰ سانتیمتر و قائم۱۱ سانتیمتر می رسیم. نکته مهمی که در خاتمه می توان به آن اشاره کرد این است که این مدل را می توان برای هر گسل دیگری در کشور و در هر منطقه ای با هر خصوصیات هندسی بکار برده و میزان جابجاییها و تغییر شکل را برای نقاط واقع در حوزه حرکت گسل یا یک زلزله مشخص نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.