مقاله بررسی تاثیر اندرکنش خاک و سازه بر رفتار لرز های ساختمانهای بتن مسلح با سیستم قاب خمشی (با استفاده از روش مستقیم)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر اندرکنش خاک و سازه بر رفتار لرز های ساختمانهای بتن مسلح با سیستم قاب خمشی (با استفاده از روش مستقیم) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر اندرکنش خاک و سازه بر رفتار لرز های ساختمانهای بتن مسلح با سیستم قاب خمشی (با استفاده از روش مستقیم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر اندرکنش خاک و سازه بر رفتار لرز های ساختمانهای بتن مسلح با سیستم قاب خمشی (با استفاده از روش مستقیم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر اندرکنش خاک و سازه بر رفتار لرز های ساختمانهای بتن مسلح با سیستم قاب خمشی (با استفاده از روش مستقیم) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

مدلسازی سازه ای که بر روی بستری از خاک واقع شده به صورت اتصال ستونها به زمین صلب و چشم پوشی از اثر اندرکنش خاک و سازه این نگرانی را به همراه دارد که پاسخ لرزه ای مدل متفاوت از پاسخ واقعی سازه باشد. در پژوهش حاضر تاثیر پدیده اندرکنش خاک و سازه بر رفتار لرزه ای ساختمانهای بتن مسلح شکل پذیر با سیستم قاب خمشی، که با آیین نامه های ایران بارگذاری و طراحی شده اند، توسط روش مستقیم مورد بررسی قرار گرفته است. برای نیل به ۷ و ۱۰ طبقه به عنوان نماینده ساختمانهای متداول در ،۵ ، این هدف، چهار مدل سازه ای شامل ساختمانهای ۳منطقه ای با خطر نسبی لرزه خیزی بسیار زیاد و سه مدل خاک به عنوان نماینده زمینهای نوعIV و III ، II مطابق۲۸۰۰ ( مورد بررسی قرار گرفته اند. – طبقه بندی آیین نامه طراحی ساختمانها در برابر زلزله )استاندارد ۸۴ قابهای خمشی بتن مسلح شکل پذیر مورد نظر یک بار با فرض قرارگیری ستونها بر روی تکیه گاه صلب و بار دیگر با در نظر گرفتن خاک به همراه سازه به روش مستقیم مدلسازی شده و تحت تاثیر زلزل ههای آب بر و ال سنترو قرار داده شده اند. پس از تحلیل، نتایج دو حالت مدلسازی برای هر یک از زلزل هها با یکدیگر مقایسه شده و مورد بررسی قرار گرفته اند.
نتایج به دست آمده نشان می دهد که در سازه های مورد مطالعه در نظر گرفتن اثرات اندرکنش خاک و سازه برای طرحلرزه ای ساختمانهای بالای ۵ طبقه در زمین نوعIV و ساختمانهای بالای ۷ طبقه در زمین نوع IIIضروری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.