مقاله مقایسه شاخص های مدیریت ایمنی پیمانکاران بین المللی تولید کننده نفت و گاز در سال ۲۰۰۵ میلادی و بررسی زمینه های ملحق شدن شرکت ملی نفت ایران به انجمن بین المللی تولید کنندگان OGP نفت و گاز


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه شاخص های مدیریت ایمنی پیمانکاران بین المللی تولید کننده نفت و گاز در سال ۲۰۰۵ میلادی و بررسی زمینه های ملحق شدن شرکت ملی نفت ایران به انجمن بین المللی تولید کنندگان OGP نفت و گاز دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه شاخص های مدیریت ایمنی پیمانکاران بین المللی تولید کننده نفت و گاز در سال ۲۰۰۵ میلادی و بررسی زمینه های ملحق شدن شرکت ملی نفت ایران به انجمن بین المللی تولید کنندگان OGP نفت و گاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه شاخص های مدیریت ایمنی پیمانکاران بین المللی تولید کننده نفت و گاز در سال ۲۰۰۵ میلادی و بررسی زمینه های ملحق شدن شرکت ملی نفت ایران به انجمن بین المللی تولید کنندگان OGP نفت و گاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه شاخص های مدیریت ایمنی پیمانکاران بین المللی تولید کننده نفت و گاز در سال ۲۰۰۵ میلادی و بررسی زمینه های ملحق شدن شرکت ملی نفت ایران به انجمن بین المللی تولید کنندگان OGP نفت و گاز :

تعداد صفحات:۲۰

چکیده:

انجمن بین المللی تولید کنندگان نفت و گاز (OGP) در سال ۱۹۷۴ تاسیس گردید. از اهداف این انجمن می توان به یکپارچگی سازی سیستم HSEMS کمپانی ها و پیمانکاران تولید کننده نفت و گاز و مدون سازی کلیه رویه های اجرایی در این زمینه اشاره کرد.
در مقاله حاضر سعی شده است تا شاخص های مدیریت ایمنیمرتبط با عملکرد کمپانی ها و پیمانکاران تولید کننده نفت و گاز در بخش های خشکی و فراساحلی، شامل ۳۹ شرکت از ۷۵ کشور جهان و بالغ بر دو میلیارد و سیصد وهشتاد و یک میلیون نفر ساعت کاری مورد آنالیز ، ارزیابی و مقایسه قرار گیرد.
شاخص های مقایسه ای سیستم مدیریت ایمنی، مورد استفاده در این مقایسه عملکردی شامل تعداد مرگ و میرها، زمان از دسته کاری و مجموع حوادث ثبت شده بوده است.
شایان ذکر است که در سال ۲۰۰۵ میلادی کلیه کمپانی ها و پیمانکاران بین المللی تولید کننده نفت و گاز جهانی بهبود قابل ملاحظه ای را در شاخص های سنجشمدیریت ایمنی به نمایش گذاشته اند که نقش بسیار مهمی در کاهشحوادث منجر به فوت در پروژه ها داشته است.
لذا با توجه به روند افزایش چشمگیر فعالیت های پیمانکاری در بخش نفت و گاز کشور و نوپا بودن شرکت های پیمانکاری (به عنوان کمپانی) لازم است تا پیش بینی ها، برنامه ریزی ها و تمهیدات مدیریتیلازم به جهت حفظ جان انسان به عنوان محور توسعه پایدار و کاهش حوادث، معمول گردد.
در این مقاله همچنین سعی شده است تا پیشنهادات لازم به چهت پیوستن شرکت ملی نفت ایران به انجمن بین المللی تولید کنندگان نفت و گاز ارایه گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.