مقاله تاثیر میکروسیلیس بر جذب آب بتن سبک سازه‌ای ساخته‌شده با لیکای ریزدانه اشباع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر میکروسیلیس بر جذب آب بتن سبک سازه‌ای ساخته‌شده با لیکای ریزدانه اشباع دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر میکروسیلیس بر جذب آب بتن سبک سازه‌ای ساخته‌شده با لیکای ریزدانه اشباع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر میکروسیلیس بر جذب آب بتن سبک سازه‌ای ساخته‌شده با لیکای ریزدانه اشباع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر میکروسیلیس بر جذب آب بتن سبک سازه‌ای ساخته‌شده با لیکای ریزدانه اشباع :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

موضوع این مقاله مطالعه تاثیر میکروسیلیس بر میزان جذب آب بتن سبک سازه ای ساخته شده با لیکای ریزدانه اشباع می باشد. در مرحله آزمایشگاهی این مطالعه بر روی ۳۶ نمونه بتنی استوانه ای ۵ سانتیمتر در ۱۰ سانتی متر و ۴۸ نمونه بتنی مکعبی ۱۰ در ۱۰ در ۱۰ سانتیمتر مکعب بیست و هشت روز عمل آوری شده انجام گرفته است. طرح های اختلاط شامل دو مقدار مختلف لیکاری ریز دانه هفت روز اشباع، دو نسبت متفاوت آب به مواد سیمانی، و سه نسبت مختلف میکروسیلیس به مواد سیمانی می باشند.
همچنین ۹ نمونه بتنی استوانه ای ۵ در ۱۰ سانتیمتر و ۱۲ نمونه بتنی مکعبی ۱۰ در ۱۰ در ۱۰ سانتی متر مکعب با استفاده از سه طرح اختلاط مختلف ساخته، قالبگیری و ۲۸ روز عمل آوری شد. این طرح های اختلاط شامل یک مقدار لیکای ریز دانه خشک، یک نسبت آب به مواد سیمانی و سه نسبت مختلف میکروسیلیس به مواد سیمانی می باشند.
آزمایش های انجام شده شامل آزمایش جذب آب موئینه برای نمونه های استوانه ای و آزمایش جذب آب حجمی برای نمونه های مکعبی می باشند. نتایج آزمایشگاهی نشان دادند که با افزایش نسبت میکروسیلیس به مواد سیمانی، جذب آب موئینه و حجمی در ابتدا کاهش و سپس افزایش پیدا می کند که بدین طریق می توان به نسبت بهینه میکروسیلیس به مواد سیمانی دست پیدا کرد. همچنین در برازش خط جذب آب موئینه، استفاده از محور لگاریتمی زمان به جای محور جذر زمان، ضریب همبستگی بهتری به دست می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.