مقاله بررسی روند تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکی و چگونگی ارتباط آنها در آبهای حوزه شمالی خلیج فارس (منطقه بوشهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روند تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکی و چگونگی ارتباط آنها در آبهای حوزه شمالی خلیج فارس (منطقه بوشهر) دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکی و چگونگی ارتباط آنها در آبهای حوزه شمالی خلیج فارس (منطقه بوشهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکی و چگونگی ارتباط آنها در آبهای حوزه شمالی خلیج فارس (منطقه بوشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکی و چگونگی ارتباط آنها در آبهای حوزه شمالی خلیج فارس (منطقه بوشهر) :

تعداد صفحات:۴۵

چکیده:

آبهای شمالی محدوده ایرانی خلیج فارس ( آبهای محدوده استان بوشهر ) از نظر برخی عوامل فیزیکی ( درجه حرارت ، شوری ، چگالی ) و همچنین اکسیژن محلول طی ۴ فصل در سال ۱۳۸۱ مورد بررسی و مطالعه قرار گرفت . در این بررسی ۱۸ ایستگاه اصلی و ۹ ایستگاه فرعی واقع بر ۶ ترانسکت بوسیله یک فروند شناور تحقیقاتی ( فردوس (۱ متعلق به موسسه تحقیقات شیلات ایران مورد مطالعه قرار گرفت . نمونه برداری طی ماههای هر فصل و از ایستگاههایساحلی شروع و در هر روز یک ترانسکت مورد بررسی قرار گرفت . توزیع عمودی و افقی درجه حرارت، شوری ، چگالی و اکسیژن در لایه های مختلف مورد مطالعه قرار گرفته است .در فصل پاییز و زمستان بدلیل توربلانس ناشی از استرس باد باعث نفوذ مولکولی MolecularDiffiusionاز لایه های فوقانی به لایه های زیرین شده و ساختار لایه ای شیب دما در این فصول از بین می رود
در فصل تابستان در آبهای دریایی محدوده مورد مطالعه احتمالاٌ یک سیستم سه لایه ای ۰-۱۵) ، ۲۰-۶۰ و ۶۰ متر به بالا ) وجود دارد . در محدوده مورد مطالعه ترموکلاین فصلی ( بهار و تابستان ) شکل گرفته و پاییز و زمستان از بین می رود . اختلاف فشار ناشی از گرادیان چگالی و شوری باعث ایجاد نوعی جریان لایه ای ) ) Stratified flow در محدوده مورد مطالعه می گردد .
لایه شیب شوری ) ) Halocline و شیب چگالی ) ) Picnocline در فصل بهار و تابستان تشکیل و در فصل پاییز و زمستان از بین می رود هر چند در فصل زمستان بی نظمی در توزیع عمودی شوری مشاهده می گردد . تغییرات چگالی در محدوده مورد بررسی و در لایه های عمقی متاثر از تغییرات شوری و در لایه های سطحی تابعی از تغییرات دمایی می باشد .
غلظت اکسیژن محلول شوری و به تبع آن چگالی حاکی از وجود همبستگی منفی و قوی در فصول بهار، تابستان و پاییز بین این عوامل می باشد . لایه شیب اکسیژن ) ) Oxycline در فصل بهار و تابستان در محدوده مورد مطالعه مشاهده می گردد . نتایج بررسی آماری اختلاف معنی داری بین لایه های نمونه برداری در تمام فصول سال را نشان می دهد . همچنین تفاوت معنی دار بین ترانسکت های مورد مطالعه نیز در تمام فصول سال مشاهده گردید (P< 0/01)
.( P< 0 / 01 )

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.