مقاله بررسی و ارزیابی الگوریتم های بهنگام رسانی آنی و هوشمند داده های مکانی در GIS های شهری با استفاده از داده های GPS


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و ارزیابی الگوریتم های بهنگام رسانی آنی و هوشمند داده های مکانی در GIS های شهری با استفاده از داده های GPS دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و ارزیابی الگوریتم های بهنگام رسانی آنی و هوشمند داده های مکانی در GIS های شهری با استفاده از داده های GPS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و ارزیابی الگوریتم های بهنگام رسانی آنی و هوشمند داده های مکانی در GIS های شهری با استفاده از داده های GPS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و ارزیابی الگوریتم های بهنگام رسانی آنی و هوشمند داده های مکانی در GIS های شهری با استفاده از داده های GPS :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

با توجه به اینکه معمولا داده های مکانی مربوط به یک سیستم اطلاعات جغرافیایی شهری حجم قابل ملاحظه ای را به خود اختصاص می دهند، بهنگام رسانی این حجم زیاد از داده ها مستلزم صرف زمان و هزینه بالایی است. بنابراین انجام اتوماتیک و هوشمند مراحل مختلف بهنگام رسانی داده های مکانی حائز اهمیت شایانیست که می تواند موجب صرفه جویی در زمان و هزینه شود. از سوی دیگر با توجه به پتانسیل بالای GPS برای جمع اوری و بهنگام رسانی داده های مکانی به صورت آنی می توان از آن برای انجام آنی و هوشمند مراحل بهنگام رسانی استفاده کرد. اما با توجه به اینکه داده های جمع آوری شده توسط GPS فقط شامل مختصات سه بعدی نقاط هستند و اطلاعات رادیومتریک را با خود حمل نمی کنند نیاز به استفاده از روشی وجود دارد که با در نظر گرفتن کلیه حالات و شرایط موجود به صورت هوشمند مناسب ترین گزینه را انتخاب کند. با توجه به این مطلب در این مقاله به بررسی و ارزیابی الگوریتم های بهنگام رسانی آنی و هوشمند داده های مکانیدر GIS های شهری پرداخته شده است. این الگوریتم ها شامل استفاده از روش های RuleBased ، شبکه های عصبی مصنوعی ، الگوریتم ژنتیک ومنطق فازی است. در نهایت می توان گفت که استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی و الگوریتم های ژنتیک قابلیت استفاده برای کاربردهای انی و هوشمند را ندارند ولی روش های RuleBased و فازی قابلیت استفاده در کاربردهای مذکور را دارند. پیشنهاد می شود که از ترکیب این دو روش در جهت دستیابی به نتایج بهینه در بهنگام رسانی آنی و هوشمند داده های مکانی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.