مقاله اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر رشد و عملکرد بادام زمینی در گیلان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر رشد و عملکرد بادام زمینی در گیلان دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر رشد و عملکرد بادام زمینی در گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر رشد و عملکرد بادام زمینی در گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر رشد و عملکرد بادام زمینی در گیلان :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

بادام زمینی یکی از بقولات گرمس یری با رشد نامحدود می باشد که می تواند غذای انسان ودام را تامین نموده و درصورت نبودن گوشت بخش با ارزشی از پروتئین برنامه غذایی را تشکیل دهد . این گیاه بعد از سویا یکی از مهمترین دانه های روغنی درمناطق گرمسیری ونیمه گرمسیری می باشد .گوگرد در گیاهان دارای دانه روغنی ازجمله بادام زمینی به همراه ازت ،فسفر پتاسیم وکلسیم به مقدار زیاد جذب می شودبرداشت مداوم محصول، خارج کردن بقایای بادام زمینی از مزرعه جهت تغذیه دام، شرایط اقلیمی گیلان با بارندگی بیش از ۱۰۰۰ میلیمتر درسال و عدم عرضه گوگرد زمینه کاهش این عنصر در اراضی زیر کشت بادام زمینی را فراهم نموده است از طرف دیگر مصرف کودهایی نظیر اوره و سوپر فسفات تریپل نیز که از نظر ازت و فسفر غنی هستند جایی برای عنصری چون گوگرد باقی نمی گذارند . گوگرد مورد نیاز محصولات زراعی بسته به گونه گیاهی و مقدار ماده خشک تولید شده متفاوت بوده و در این میان بیشترین مقدار مصرف گوگرد برای دانه های روغنی وکمترین مقدار مصرف آن برای غلات گزارش شده است از گچ در زراعت بادام زمینی به عنوان یک منبع دارای گوگرد استفاده می شود و بررسی های انجام شده در
این زمینه نیز نشان از مطلوب بودن این ماده برای تامین گوگرد مورد نیاز گیاه بادام زمینی دارد با مصرف گچ، pH خاک کاهش یافته و این امر اثر مثبت بر شاخص های فیزیولوژیکی رشد خصوصا سرعت رشد گیاه ) ) CGR و سرعت رشد غلافPGR خواهد داشت همچنین در اثر مصرف این ماده در خاک، مقدار کلروفیل و رنگیزه های کمکی فتوسنتزی خصوصا کاروتنوئیدها در برگ های بادام زمینی افزایش می یابند و فتوسنتز گیاه نیز زیاد می شود علاوه بر آن، مصرف گچ در مزارع بادام زمینی قابلیت استفاده بسیاری از عناصر پر مصرف را برای این گیاه افزایش می دهد که این امر بیشتر در ارتباط با اثر گچ بر pH و خصوصیات شیمیایی خاک است . افزایش عملکرد غلاف، افزایش جذب عناصر غذایی نظیر فسفر، آهن و روی، افزایش تثبیت نیتروژن و افزایش مقدار روغن و پروتئین دانه نیز از اثرات مثبت دیگری است که پس از مصرف گچ می توان در گیاه بادام زمینی مشاهده نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.