مقاله ارزیابی فعالیت برخی از آنزیمهای لیگنوسلولولیتیک برخی از قارچها در تجزیه ماندههای سیب زمینی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی فعالیت برخی از آنزیمهای لیگنوسلولولیتیک برخی از قارچها در تجزیه ماندههای سیب زمینی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی فعالیت برخی از آنزیمهای لیگنوسلولولیتیک برخی از قارچها در تجزیه ماندههای سیب زمینی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی فعالیت برخی از آنزیمهای لیگنوسلولولیتیک برخی از قارچها در تجزیه ماندههای سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی فعالیت برخی از آنزیمهای لیگنوسلولولیتیک برخی از قارچها در تجزیه ماندههای سیب زمینی :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
مانده های کشاورزی در خاک کشتزارها می توانند دشواریهای گوناگونی پدید آورند . یکی از محصولات مهم استان همدان، سیب زمینی است که پس از برداشت غده ها، مانده های آن عمدتاً سوزانده شده که باعث فرسایش خاک، آلودگی محیط زیست و فقیر شدن خاک از ریز جانداران مفید می شود . از سوی دیگر به دلیل مواد ضد مغذی موجود در سیب زمینی از آن نمی توان به عنوان خوراک دام در جیره نشخوار کنندگان بهره گیری کرد بیشترین بخش مانده های گیاهی را لینگوسلولز ) ) lignosellulose می سازد . لینگو سلولز دارای ۳۰ تا %۵۶ سلولز، ۱۰ تا %۲۷ و یا بیشتر همی سلولز، ۳ تا %۳۰ لینگین، ۳/۶ و %۷/۲ پروتئین استریز جانداران به کمک آنزیمهای آبکافت کننده یا هیدرولازها از جمله اگزو واندو گلوکاناز، سلولز مواد لیگنو سلولزی را فروزینه کرده و سپس از فرآورده های ساده آن ( سلوبیوز وگلوکز ) بهره می گیرند . هدف از این پژوهش یافتن بهترین میکرو ارگانیسم جهت فروزینگی زیستی مانده های سیب زمینی است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.