مقاله ارزیابی سازگاری کاربری آموزشی وضع موجود و مکانیابی بهینه احداث مدارس جدید با استفاده از مدیریت الکترونیکی (مطالعه موردی قسمتی از منطقه ۶ تهران)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی سازگاری کاربری آموزشی وضع موجود و مکانیابی بهینه احداث مدارس جدید با استفاده از مدیریت الکترونیکی (مطالعه موردی قسمتی از منطقه ۶ تهران) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی سازگاری کاربری آموزشی وضع موجود و مکانیابی بهینه احداث مدارس جدید با استفاده از مدیریت الکترونیکی (مطالعه موردی قسمتی از منطقه ۶ تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی سازگاری کاربری آموزشی وضع موجود و مکانیابی بهینه احداث مدارس جدید با استفاده از مدیریت الکترونیکی (مطالعه موردی قسمتی از منطقه ۶ تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی سازگاری کاربری آموزشی وضع موجود و مکانیابی بهینه احداث مدارس جدید با استفاده از مدیریت الکترونیکی (مطالعه موردی قسمتی از منطقه ۶ تهران) :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

عدم مکان یابی صحیح کاربری های شهری خصوصا کاربری آموزش منجر به ناهماهنگی بین نیازها و خدمات ارائه شده از سوی کاربری ها می شود. عدم این هماهنگی در کاربری اموزشی باعث ایجاد مشکلاتی برای دانش آموزان و والدین آنها شده است.
هدف از انجام این تحقیق ارزیابی سازگاری مدارس ابتدایی و همچنین تعیین مکانهای مناسب برای احداث مدرسه ی جدید(مطالعه ی موردد منطقه ۶ تهران) میباشد که با توجه به توانایی و تحلیل چند جانبه کاربری ها با یکدیگر، به منظور انتخاب مکان بهینه مراکزآموزشی، از سامانه اطلاعات مکانی (GIS) استفاده شده است.
در این مقاله با بررسی ضوابط و قوانین مکان های آموزشی و به کارگیری نقشه های۱:۲۰۰۰ منطقه ۶۵ ابتدا وضع موجود سازگاری کاربری آموزشی با سایر کاربریها بررسی گردیده است. سپس با توجه به فاکتورهای لازم برای مدل سازی مکانهای مناسب مدارس، نقشه های فاکتور تهیه و طبقه بندی مجدد ۱ (Reclassification) روی آنها انجام گرفت و بعد از آن به روش Rating ، به هر یک از فاکتورها وزنی داد ه شد. در انتها نیز با استفاده از مدل تهیه شده، نقشه های فاکتور بهروش همپوشانی شاخص تلفیق و مناطق مناسب مشخص گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.