مقاله تأثیر نیتروژن در کاهش سمیت بور در برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر نیتروژن در کاهش سمیت بور در برنج دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر نیتروژن در کاهش سمیت بور در برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر نیتروژن در کاهش سمیت بور در برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر نیتروژن در کاهش سمیت بور در برنج :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
از آنجا که کمبود نیتروژن در اکثر زمین های زراعی به علت کمی ماده آلی وجود دارد بنابراین برای افزایش عملکرد محصولات بایستی نیتروژن به خاک داده شودبور در محلول خاک در اصل بصورت H3Bo3 است که شکل قابل جذب برای ریشه گیاهان است . از سوی دیگر استفاده مستمر از آب های آبیاری شور حاوی بور زیاد سبب تجمع بور در برخی خاکهای جنوب ایران شده است . برای مقابله با سمیت بور راههایی نظیر آبشوئی خاک، استفاده از ارقام با مقاومت نسبی بالا و مصرف برخی از عناصر غذایی ضروری مانند نیتروژن و روی پیشنهاد می شودلذا مطالعه راههایی عملی که بتوان مقاومت نسبی این گیاه را به سمیت بور افزایش داد با توجه به اهمیت اقتصادی برنج، از الویت خاصی برخوردار است . هدف از انجام این پژوهش : ارزیابی تأثیر نیتروژن بر افزایش تحمل نسبی برنج به تنش ناشی از سمیت بور می باشد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.