مقاله استراتژیهای نوین میکروبی در مدیریت پرورشی آبزیان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استراتژیهای نوین میکروبی در مدیریت پرورشی آبزیان دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استراتژیهای نوین میکروبی در مدیریت پرورشی آبزیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استراتژیهای نوین میکروبی در مدیریت پرورشی آبزیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استراتژیهای نوین میکروبی در مدیریت پرورشی آبزیان :

تعداد صفحات:۲۶

چکیده:

بهینه سازی فاکتورهای زئوتکنیکی ۱ ، تغذیه ای و میکروبی در پرورش آ بزیان، اغلب می تواند موجب سازگاری اکولـوژیکی آنها شده وتلفات سنگینی که ممکن است در طول دوره پرورش تفاق بیفتد را کاهش داده و موجب رشد و ارتقاء عملکرد پرورشی آنها گردد . لذا ایزولاسیون و به کارگیری باکتری های مفید تحت عنوان پروبیوتیک ها به عنوان یک استراتژی مهـم برای تولید محصولات قابل تجدید از طریق کنتـرل بیولـوژیک ی و افـزایش عملکـرد رشـد، در سیـستم هـای پ رورشـی بـرای لاروهای ماهیان و سخت پوسـتان پیـشنهاد مـی گـردد . مطالعـات صـورت گرفتـه در خـصوص آبزیـا ن پرورشـی در جهـان و هم چنین اخیر ًا در کشورمان و از جمله چندین تحقیق توسط م ولف، نشان داد که برخی از باکتری های مفید بـه عنـوان یـک مکمــل غــذایی میکروبــی زنــده، همــراه غــذا و یــا در طــی فرآینــد غنــی ســازی بــا جــانوران مــورد تغذیــه مــاهی، از جملــه آرتمیـا ارومیانـا (Artemia urmiana) و دافنـی ماگنـا (Daphnia magna) ، بـا بهبـ ود بخـشیدن بـه تعـادل میکروبـی روده ای، توانستند تأ ثیرات سودمندی را بر روی لاروهای ماهیان پرورشی از جمله ماهیان خاویاری و قزل آلای رنگین کمـان داشته باشند . درحقیقت می توان عنوان کرد که با اعمال مدیریت میکروبی در قالب استعمال باکتری های مفید، قابلیت میزبان آب زی در سازگاری بوم شناختی با محیط پرورشی افزایش یافته و بهره برداری بهینه از منـابع غـذایی و بخـصوص ترکیبـات غذایی سخت هضم و کم ارزش بالا می رود . لذا امکان به کارگیری ازمنابع غذایی مختلف فراهم گـشته و کـارآیی تغذیـه و بالطبع رشد نیز افزایش می یابد . این تحقیقات نشان دادند که کنترل میکروبی و معرفی سویه های مفید باکتری هـا تـا چـه حـد در افزایش سازگاری اکولوژیکی، بقاء، عملکرد رشد و تغذیه آبزیان پرورشی می تواند مفید واقع شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.