مقاله بررسی راندمان اقتصادی اصلاح و احیاء مراتع در مدیریت پایدار عرصه های منابع طبیعی (مطالعه موردی در حوزه آبخیز کاخک گناباد)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی راندمان اقتصادی اصلاح و احیاء مراتع در مدیریت پایدار عرصه های منابع طبیعی (مطالعه موردی در حوزه آبخیز کاخک گناباد) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی راندمان اقتصادی اصلاح و احیاء مراتع در مدیریت پایدار عرصه های منابع طبیعی (مطالعه موردی در حوزه آبخیز کاخک گناباد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی راندمان اقتصادی اصلاح و احیاء مراتع در مدیریت پایدار عرصه های منابع طبیعی (مطالعه موردی در حوزه آبخیز کاخک گناباد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی راندمان اقتصادی اصلاح و احیاء مراتع در مدیریت پایدار عرصه های منابع طبیعی (مطالعه موردی در حوزه آبخیز کاخک گناباد) :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

طرح های آبخیزداری در کشور عمدتاً با هدف کنترل فرسایش خاک وکاهش رواناب انجام شده و برای اجرای ایـن آنها مبالغ قابل توجهی هزینه می شود . اطلاع از نتایج اقتصادی و بررسی ابعاد فنی طرح ها پس از اتمام آنها، بـرای مـدیریت بهینه حوزه های آبخیز اهمیت زیادی دارد . لذا جهت دستیابی به میزان اقتصادی و علمی بودن پروژه بیولوژیکی اجرا شـده در حوزه کاخک این طرح مورد ارزیابی قرار گرفت . این پروژه از دو زیرپروژه اصلی شامل زیرپروژه اصلاح و احیاء مرتع و زیرپروژه کشت درخت تشکیل شده است . در این بررسی کلیه درآمدهای حاصـل از اجـرای زیرپـروژه اصـلاح و احیـاء مرتع که قابلیت کمی شدن را داشتند، تعیین و با استفاده از روشهای متـداول اقتـصاد مهندسـی مـورد ارزیـابی قـرار گرفـت . نتایج نشان داد که درآمد خالص اجرای پروژه تا پایان سال ۱۳۸۴ بدون درنظر گرفتن نرخ تنزیل ۱۶۹۹۱۰۴۴ ریال می باشد . این رقم با درنظر گرفتن نرخ تنزیل ۱۰ درصد بالغ بر ۲۸۵۲۹۳۹۸ ریال می شود که نشان از پوشش هزینه های طـرح تـا سـال ۱۳۸۴ بر اساس درآمدهای زیرپروژه تا آن سال می باشد . نسبت منفعت به هزینه پروژه تا سال ۱۳۸۴ با نرخهای تنزیل صفر و ده درصد به ترتیب ۱/۳۸ و ۲ بدست آمد .
نتایج این بررسی نشان داد که درآمدهای حاصل از اجرای این زیرپروژه از هزینه های آن بیشتر می باشد . لـذا اجـرای این زیرپروژه اقتصادی بودهکه علاوه بر تقویت پوشش گیاه ی و کاهش فرسایش خاک و رواناب منجر به ایجاد درآمـد و اشتغال در منطقه شده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.