مقاله کاربرد کودهای بیولوژیک راهکاری به منظور کاهش مصرف کودهای شیمیایی در زراعت سویا


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد کودهای بیولوژیک راهکاری به منظور کاهش مصرف کودهای شیمیایی در زراعت سویا دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد کودهای بیولوژیک راهکاری به منظور کاهش مصرف کودهای شیمیایی در زراعت سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد کودهای بیولوژیک راهکاری به منظور کاهش مصرف کودهای شیمیایی در زراعت سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد کودهای بیولوژیک راهکاری به منظور کاهش مصرف کودهای شیمیایی در زراعت سویا :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

کشاورزی پایدار به عنوان یک نظام زراعی ش امل رهیافته هایی است که وابستگی کشاورزان به برخی نهادههـای کـشاورزی را کاهش میدهد و منجر به افزایش سودمندی مزرعه، کاهش تخریب محیط زیست و تعادل بین نسلها میگردد . به منظـور بررسی تأثیر کاربردکودهای بیولوژیک باکتریایی تثبیـت کننـده زیـستی نیتـروژن و حـل کننـده فـ سفات بـه همـر اه مـصرف کودهای نیتروژنی و فسفره بر عملکرد کمی و کیفی دانه سویای رقم ویلیـامز پژوهـشی در سـال ۱۳۸۲ در مزرعـه پژوهـشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین اجراگردید . تیمارهای مورد بررسی شامل : مصرف ۷۰ کیلـوگرم در هکتـار اوره ( نیمـی در هنگام کاشت و نیمی قبل از گلدهی ) ، مصرف ۱۵ کیلوگرم در هکتـار اوره در هنگـام کاشـت و تلقـیح بـذر بـا ب ـاکتری برادی رایزوبیوم جاپونیکوم ، مصرف ۵۰ کیلوگرم در هکتار سوپرفسفاتتریپل در هنگام کاشـت، مـصرف ۲۵ کیلـوگرم در هکتار سوپرفسفاتتریپل در هنگام کاشت و تلقیح بذر با باکتری س ودوموناس پوتیدا و ب اسیلوس لنتوس بـه نـسبت مـساوی و عدم کاربرد کودهای شیمیایی و بیولوژیک به عنوان شاهد بودند که بـا اسـتفاده از آزمـایش فاکتوریـل دو عـاملی در قالـب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با ۴ تکرار به اجرا د ر آمد . پس از رسیدگی عملکرد دانه، عملکرد روغن، درصد فـسفر دانه، درصد رو غن دانه و درصد پروتئین اندام های هوایی بوته تعیین گر دیدند . تجزیه و تحلیل آمـاری داده هـا نـشان داد کـه بیشترین عملکرد دانه ، عملکرد روغن و درصد فسفر دانه در اثر تلقـیح بـذر بـا کودهـای بیولوژیـک و مـصرف مقـدار ۲۵ کیلوگرم در هکتار سوپرفسفاتتریپل و ۱۵ کیلوگرم در هکتا ر اوره به دست آمد . همچنین بـالاترین درصـد روغـن دانـه بـا مصرف ۷۰ کیلوگرم در هکتار اوره در دو نوبت ( نیمی هنگام کاشـت و نیمـی قبـل از گـل دهـی ) حاصـل گ ردیـد . حـداکثر درصد پروتئین اندامهـای هـوایی بوتـه بـا مـصرف ۱۵ کیلـوگرم در هکتـار اوره و تلقـیح بـذر بـا ب ـاکتری بـرادی رایزوبیـوم جاپونیکوم به دست آمد . عملکرد روغن و درصد پروتئین انـدام هـای هـوایی بوتـه بـا عملکـرد دانـه و درصـد فـسفر دانـه بـا عملکرد روغن از همبستگی مثبت بسیار معنی دار برخوردار بودند . با توجه به نتایج حاصل از این پـژوهش مـشخص گردیـد که کاربرد کودهای بیولوژیک به همراه مصرف مقادیر کمتر کودهای اوره و سوپرفسفاتتریپل سبب بهبود عملکرد کمـی و کیفی دانه سویای رقم ویلیامز گردید .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.