مقاله بررسی فاکتورهای مؤثر بر میزان مقاومت گسیختگی (Modulus of rupture) در تعدادی از خاکهای آهکی استان فارس


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فاکتورهای مؤثر بر میزان مقاومت گسیختگی (Modulus of rupture) در تعدادی از خاکهای آهکی استان فارس دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فاکتورهای مؤثر بر میزان مقاومت گسیختگی (Modulus of rupture) در تعدادی از خاکهای آهکی استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فاکتورهای مؤثر بر میزان مقاومت گسیختگی (Modulus of rupture) در تعدادی از خاکهای آهکی استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فاکتورهای مؤثر بر میزان مقاومت گسیختگی (Modulus of rupture) در تعدادی از خاکهای آهکی استان فارس :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

خصوصیات دینامیکی عبارت است از تغییر رفتار خاک در مقابل تنشهای وارده و یا به عبارتی خصوصیات دینامیکی، آن دسته از خواص خاک هستند که در اثر حرکت خاک تحت تاثیر نیرو و یا تنش خارجی وارده بر آن بروز می نماید . مقاومت خاک (Soil Strength) ، شاخص مناسبی از وضعیت فیزیکی خاک محسوب می شود که از راههای گوناگون ( مانند انرژی لازم برای انجام عملیات خاکورزی، نفوذ ریشه ها و جوانه زنی ) بر کاربری زراعی خاک موثر است . هیلل [۴] بیان می کند که مقاومت خاک عبارت است از ظرفیت آن برای تحمل نیروهای وارده، بدون آنکه گسیخته شود . نقش خاکدانه ها در ایجاد سله و مقاومت برشی آن از اهمیت بالایی برخوردار است . خاکدانه هایی که در سطح زمین قرار می گیرند، در هنگام مرطوب شدن و یا برخورد قطرات باران، از هم پاشیده شده و یک لایه مرکب از ذرات پراکنده به ضخامت چند میلیمتر را بوجود می آورند . این لایه را اصطلاحا سله سطحی (Surface Crust) گویند که در هنگام خشک شدن و انقباض بسیار متراکم و سخت می شود بطوریکه جوانه زدن گیاه و سر بیرون آوردن آن از خاک مقدور نمی باشد . بعلاوه ترکهای تشکیل شده بعضا باعث قطع ریشه نیز می شود . تاثیر سله برجوانه زنی بذر ها بستگی به ضخامت و مقاومت سله و اندازه بذر و مقاومت گیاه دارد . مشاهده شده است که جوانه زنی در بذر ذرت زمانی با مشکل مواجه می شود که مقاومت برشی لایه سطحی خاک بیش از ۱۲۰۰ میلی بار باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.