مقاله بررسی میزان انگلی کردن نماتدهایHeterorhabditis bacteriophora پرورش یافته روی‌ محیط های ‌غذایی مصنوعی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان انگلی کردن نماتدهایHeterorhabditis bacteriophora پرورش یافته روی‌ محیط های ‌غذایی مصنوعی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان انگلی کردن نماتدهایHeterorhabditis bacteriophora پرورش یافته روی‌ محیط های ‌غذایی مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان انگلی کردن نماتدهایHeterorhabditis bacteriophora پرورش یافته روی‌ محیط های ‌غذایی مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان انگلی کردن نماتدهایHeterorhabditis bacteriophora پرورش یافته روی‌ محیط های ‌غذایی مصنوعی :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

Heterorhabditis bacteriophora Poinar, 1976 یکی از گونه های مهم نماتدهای بیمارگر حـشرات مـی باشـدبا توجه به اهمیت این نماتد در کنترل بیولوژیک آفات و هم چنین نیاز به مقادیر قابل توجهی از آن در امر مبـارزه ، اقـدام بـه پرورش این نماتد روی محیط های غذایی مصنوعی گردید . پرورش این نماتد روی سه نوع محیط کشت غذایی و هم چنـین اضافه نمودن یک میلی لیتر سوسپانسیون باکتری هم زیست بـ ه هـر یـک از محـیط هـای کـشت دردماهـا ی ۱۵ ، ۲۰ و ۲۵ درجـه سانتی گراد انجام گردید . نوع محیط های کشت غذایی به شرح زیر است :
۱) نوترینت بروث + عصاره مخمر + آرد سویا + روغن آفتابگردان + آب مقطر
۲) آرد سویا + آرد ذرت + چربی حیوانی + پودر شفیره کرم ابریشم + آب مقطر
۳) پپتون + عصاره مخمر + زرده تخم مرغ + آرد سویا + چربی حیوانی + آب مقطر
درشرایط درون ارگانیسمی (In vivo) روی پروانـه مـوم خـو ار Galleria melonella L در چهـار دمـای ۱۵ ، ۲۰ ، ۲۵ و ۳۰ درجه سانت ی گراد مورد مقایسه قرار گرفت . این آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تـصادفی در پنج تکرار و تعداد بیست عدد لارو سن آخر پروانه موم خوار در هر تکرار انجام گردید . نتایج نشان دادند کـه بهتـرین درجـه حرارت برای فعالیت نماتد H. bacteriophora دمای ۲۵ درجه سانتی گراد می باشد . در این دما نماتـدهای تولیـد شـده از محیط کشت سوم ونماتدهای تولید شده روی میزبان طبیعی در مقایسه بـا نماتـدهای تولیـد شـده از محـیط هـای کـشت اول و دوم ، ازکارآیی بیش تری در مرگ و میر لاروهای سن آخر پروانه موم خوار برخوردار بوده اند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.