مقاله بررسی تاثیر روش های کاربرد و برهمکنش آهن و منگنز در سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر روش های کاربرد و برهمکنش آهن و منگنز در سویا دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر روش های کاربرد و برهمکنش آهن و منگنز در سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر روش های کاربرد و برهمکنش آهن و منگنز در سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر روش های کاربرد و برهمکنش آهن و منگنز در سویا :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

آهن و منگنز از عناصر غذایی ضروری گیاهان می باشد که در تولید انرژی، فتوسنتز، تولید اکسیژن و بسیاری از واکنش های حیاتی گیاه دخالت دارند . در خاک های آهکی کمبود آهن تولید بسیاری از محصولات را کاهش میدهد . کمبود منگنز نیز سبب کاهش تولید ماده خشک، فتوسنتز و غلظت کلروفیل در برگ می شود . پ هاش بالا و وجود مقادیر نسبًتا زیاد آهک در خاک از مهمترین عوامل ایجاد کمبود آهن و منگنز در گیاهان رشد یافته در خاک های آهکی مناطق خشک و نیمه خشک می باشند . بنابراین برای رشد بهینه گیاه لازم است این عناصر به مقدار کافی برای آن تامین شود . مصرف زیاد کلات های آهن می تواند سبب جذب مقادیر زیاد آهن و درنتیجه برهم خوردن توازن تغذیه ای یا ایجاد کمبود منگنز، مس و روی در گیاه و در نتیجه کاهش کمیت و کیفیت محصول شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.