مقاله تأثیر آب داغ و هیپوکلریتسدیم روی بقای اسکلروتهای Rhizoctonia solani در سطح غدههای سیبزمینی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر آب داغ و هیپوکلریتسدیم روی بقای اسکلروتهای Rhizoctonia solani در سطح غدههای سیبزمینی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر آب داغ و هیپوکلریتسدیم روی بقای اسکلروتهای Rhizoctonia solani در سطح غدههای سیبزمینی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر آب داغ و هیپوکلریتسدیم روی بقای اسکلروتهای Rhizoctonia solani در سطح غدههای سیبزمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر آب داغ و هیپوکلریتسدیم روی بقای اسکلروتهای Rhizoctonia solani در سطح غدههای سیبزمینی :
تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
در این تحقیق هشت جدایه Rhizoctonia solani از غده های سیب زمینی آلوده به اسکلروت جدا گردید . همه آنها چند هسته ای و متعلق به گروه آناستوموزی ۳ بودند . محلول هیپوکلریت سدیم و آب داغ به منظور غیرفعال نمودن اسکلروت های Rhizoctonia solani AG-3 در سطح غده های بذری سیب زمینی استفاده شد . با غوطه ور کردن غده ها در آب ۵۵ ، ۶۰ و ۶۵ درجه سانتی گراد به ترتیب طی زمان های ۸ ، ۸ و ۲ دقیقه، از رشد اسکلروت های روی غده های بذری سیب زمینی که به طور طبیعی آلوده بودند جلوگیری شد . در تیمار غده ها با محلول هیپوکلریت سدیم نیز، غلظت های ۴ و ۵ درصد به ترتیب طی زمان های ۱۶ و ۴ دقیقه منجر به بازدارندگی کامل از رشد اسکلروت های سطح غده ها شد . نتایج آزمایش های گلخانه ای نشان داد که تیمار با آب داغ ۵۵ درجه سانتی گراد به مدت ۸ دقیقه یا محلول ۵ درصد هیپوکلریت سدیم به مدت ۴ دقیقه هیچ گونه تأثیر سوئی روی بقای غده ها و جوانه های آنها ندارد . بنابراین کاربرد تیمارهای آب داغ ۵۵ درجه به مدت ۸ دقیقه یا کاربرد هیپوکلریت سدیم ۵ درصد به مدت ۴ دقیقه میتوانند شانکر ریزوکتونیایی سیبزمینی ناشی از غدههای آلوده را کنترل نمایند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.