مقاله برآورد تغییر مکان ماندگار توده لغزشی شفارود در زمین لرزه های مختلف با بهره گیری از روش تلفیقی F.E.M. و نیومارک


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد تغییر مکان ماندگار توده لغزشی شفارود در زمین لرزه های مختلف با بهره گیری از روش تلفیقی F.E.M. و نیومارک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد تغییر مکان ماندگار توده لغزشی شفارود در زمین لرزه های مختلف با بهره گیری از روش تلفیقی F.E.M. و نیومارک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد تغییر مکان ماندگار توده لغزشی شفارود در زمین لرزه های مختلف با بهره گیری از روش تلفیقی F.E.M. و نیومارک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد تغییر مکان ماندگار توده لغزشی شفارود در زمین لرزه های مختلف با بهره گیری از روش تلفیقی F.E.M. و نیومارک :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

قرار داشتن دامنه ها و شیبهای دارای پتانسیل لغزش در فاصله های گوناگون از کانون زمین لرزه، اهمیت مطالعه تاثیر فاصله از رومرکز زمین لرزه و یا بعبارت دیگر تاثیر قرار گرفتن در میدان نزدیک و میدان دور (far field & near field) زمین لرزه بر ناپایداری دامنه ها و شیبها را آشکار می سازد. به منظور مطالعه تاثیر زمینلرزه های گوناگون بر جابجایی توده لغزشی دامنه ها، نخست مدل ساده ای از دامنه دارای پتانسیل لغزش دره شفارود که در ناحیه البرز قرار دارد، ساخته شد و تحت تاثیر تابش دو دسته موج زمین لرزه ثبت شده در میدان دور و میدان نزدیک زمین لرزه های گزینش شده قرار داده شد.زمین لرزه ها تا حد امکان نزدیک به ساختگاه برگزیده شد. در این راستا، در آغاز بر روی نگاشتهای برگزیده شده فرایندهایی برای بدست آوردن مولفه عمود بر گسل مربوط به هر یک از نگاشتها و همچنین فیلتر نمودن و اصلاح رکورددهای بدست امده انجام گرفت. همه نگاشتهای بدست امده به PGA=0.6g نرمالایز گردید. از سوی دیگر ویژگی های هندسی و پارامترهای زمین شناسی و ژئوتکنیکی لایه های سنگی ساختگاه سد شفارود، دره و زمین لغزهموجود در دامنه سوی چپ سد، در محیط نرم افزار PLAXIS به شکلی ساده شده ، مدلسازی گردید. سپس با برگزیدن نقاطی در توده دارای پتانسیل لغزش و انجام آنالیزهای دینامیکی، پاسخ لرزه ای هر یک از نقاط، محاسبه شد. آنگاه میانگین پاسخ لرزه ای توده لغزنده به هر دسته ازمحرکهای ورودی میدان دور و میدان نزدیک، بدست امد. سپس با بدست اوردن شتاب تسلیم توده لغزشی، محاسبه جابجایی ماندگار با روش نیومارک انجام پذیرفت و مقدارهای بدست آمده برای این جابجایی ها با یکدیگرمقایسه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.