مقاله بررسی اثر شوری های مختلف آب آبیاری روی درصد سبزماندن و عملکرد رویشی تر ارقام مختلف انار در استان یزد


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر شوری های مختلف آب آبیاری روی درصد سبزماندن و عملکرد رویشی تر ارقام مختلف انار در استان یزد دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر شوری های مختلف آب آبیاری روی درصد سبزماندن و عملکرد رویشی تر ارقام مختلف انار در استان یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شوری های مختلف آب آبیاری روی درصد سبزماندن و عملکرد رویشی تر ارقام مختلف انار در استان یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر شوری های مختلف آب آبیاری روی درصد سبزماندن و عملکرد رویشی تر ارقام مختلف انار در استان یزد :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

انار ) ) Punica granatum یکی از گیاهان بومی ایران است و ایران به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان این محصول بر طبق آمار دارای سطح زیر کشتی حدود ۵۰۰۰۰ هکتار درخت بارده و متوسط عملکرد آبی آن ۱۱۳۵۶ کیلوگرم در هکتار و عملکرد دیم آن ۱۱۸۰۸ کیلوگرم در هکتار و در مجموع، تولید انار حدود ۵۷۰ هزار تن در سالpH =8/4و شوری حدود ۶ دسی زیمنس بر متر به خوبی رشد می کند و نسبت به کمی رطوبت بسیار مقاوم است اما برای تولید محصول مرغوب و فراوان در مناطق خشک به آبیاری منظم نیاز دارد [.۲] که این امر میتواند به شورشدن بیشتر خاک در چنین مناطقی منجر شود بویژه آنکه عموماً از منابع آبی نامناسب نیز برای آبیاری استفاده میگردد که مشکلاتی را برای رشد گیاه و تولید محصول ایجاد می نماید . پاتیل و واقمار (۱۹۸۲) در مطالعهای تحمل قلمههای انار را در شوریهای مختلف آب آبیاری مورد مطالعه قرار دادند که مشخص گردید با افزایش شوری آب آبیاری ، ارتفاع گیاه ، تعداد برگها و قطر ساقهها کاهش یافت و قلمهها در شوری ۱۲ دسی زیمنس بر متر، پس از ۳۰۰ روز خشک شدند [.۴] نائینی (۱۳۷۵) اثر تیمارهای مختلف کلرورسدیم را روی قلمههای سه رقم تجارتی انار ( الک ترش ، ملس
ترش و ملس شیرین ) و تأثیر آن روی شاخصهای رشد مانند طول ساقه ، سطح برگ و نیز مقدار قندهای محلول و جذب شده و نیز انتقال برخی عناصر معدنی بررسی و مشاهده کرد اختلاف معنیداری بین میزان کاهش رشد این سه رقم با افزایش غلظت کلرورسدیم وجود ندارد و میزان قندهای محلول در برگهای هر سه رقم با افزایش غلظت کلرورسدیم آب آبیاری کاهش یافت [.۳] استان یزد با سطح زیرکشت ۸۰۰۰ هکتار [۱] یکی از مراکز عمده تولید انار کشور است و با توجه به عوامل نامساعد جوی و اقلیم گرم وخشک و شوری منابع آب و خاک استان، این تحقیق با هدف مقایسه ارقام مختلف انار نسبت به شوری و معرفی مقاومترین ارقام صورت گرفت .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.