مقاله سوکسنیله کردن نشاسته ذرت و اثر آن بر تعدادی مشخصه های فیزیکو شیمیایی نشاسته اصلاح شده


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سوکسنیله کردن نشاسته ذرت و اثر آن بر تعدادی مشخصه های فیزیکو شیمیایی نشاسته اصلاح شده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سوکسنیله کردن نشاسته ذرت و اثر آن بر تعدادی مشخصه های فیزیکو شیمیایی نشاسته اصلاح شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سوکسنیله کردن نشاسته ذرت و اثر آن بر تعدادی مشخصه های فیزیکو شیمیایی نشاسته اصلاح شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سوکسنیله کردن نشاسته ذرت و اثر آن بر تعدادی مشخصه های فیزیکو شیمیایی نشاسته اصلاح شده :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در تحقیق حاضر ، فرآیند استری شدن نشاسته ذرت با توجه به متغیر عملیاتی PH مخلوط واکنش مورد مطالعه قرار گرفته است ( PH: 7,8,9 ) . همچنین تاثیر این متغیر بر دو مشخصه فیزیکو شیمیایی نشاسته، ظرفیت تورم وشفافیت خمیر بررسی شده است . در این فرآیند استری شدن نشاسته ، درجه جانشینی گروهای هیدروکسیل ( DS )‌ با افزایش PH واکنشی از ۷ به ۸ به حد ۷% از مقدار ۰۰۲۳۸ تا ۰۰۲۵ افزایش یافته و با افزایش PH از ۸ به ۹ تا ۰۰۲۱۴ کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.