مقاله تجزیه و تحلیل اثرات زلزله فروردین ۱۳۸۵ دشت سیلاخور بر سیستمهای برق منطقه و نقش مدیریت بحران در کاهش تلفات اقتصادی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه و تحلیل اثرات زلزله فروردین ۱۳۸۵ دشت سیلاخور بر سیستمهای برق منطقه و نقش مدیریت بحران در کاهش تلفات اقتصادی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل اثرات زلزله فروردین ۱۳۸۵ دشت سیلاخور بر سیستمهای برق منطقه و نقش مدیریت بحران در کاهش تلفات اقتصادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل اثرات زلزله فروردین ۱۳۸۵ دشت سیلاخور بر سیستمهای برق منطقه و نقش مدیریت بحران در کاهش تلفات اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل اثرات زلزله فروردین ۱۳۸۵ دشت سیلاخور بر سیستمهای برق منطقه و نقش مدیریت بحران در کاهش تلفات اقتصادی :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

استان لرستان به لحاظ موقعیت جغرافیایی در جنوب غربی کشور و در مسیر رشته کوههای زاگرس واقع شده که به نقل از منابع موثق در سال ۱۳۸۵ بعنوان حادثه خیزترین استان کشور از نقطه نظر بلایای طبیعی معرفی گردید . در تکمیل این مطلب می توان به وقوع سیل در شهرستان پلدختر و زلزله دشت سیلاخور در شهرستانهای بروجرد و دورود اشاره نمود . از عواقب وقوع یک بلای طبیعی نظیر زلزله، اثرات سوء اقتصادی است که روی فعالیتهای منطقه گذاشته که سبب بروز مشکلات اجتماعی درمنطقه نیز می گردد . اثرات و تلفات اقتصادی می توانند بصورت مستقیم یاغیرمستقیم باشند . تلفات اقتصادی مستقیمسیستمهای برق همان تخریب خطوط برقرسانی و پستهای توزیع بوده که با وقوع زلزله به وضوح دیده می شوند و تاثیر مستقیم بر سایر سرویسهای خدماتی نظیر منابع آبرسانی ، مراکز و خطوط تلفن و ; می گذارند . طبقبررسیهای صورت گرفته ، خسارات واردهبه سیستمهای برق ناشی از زلزله مذکور بالغ بر۲۰ میلیارد ریال می باشد . تلفات اقتصادی غیر مستقیم مربوط به فعالیتهای صنعتی و تجاری بوده که به دنبال تخریب سیستمهای برق به وجود می آیند. در این مقاله با هدف پیشگیری و آمادگی در شرایط بحران ، اثرات زلزله فروردین سال ۱۳۸۵ دشت سیلاخور روی سیستم های برق منطقه بررسی گردیده و نقش ستادبحران شرکت توزیع برقدر مراحل قبل ، حین و پس از وقوع زلزله ارزیابی شده است . به همین منظور با تهیه دیاگرام تک خطیسیستمهای برق منطقه به همراه نقاط رینگ و محل پستهای فوق توزیع ، ارزیابی اثرات زلزله روی این سیستمها به درستی مشخص گردید. با تجارب به دست آمده از وقوع سیل شهرستان پلدختر در بهمن ۱۳۸۴ و زلزله شهرستان بم ، با فعال نمودن ستاد مدیریت بحران شرکت و تعیین شهرهای معین ، در خصوص تهیه دستورالعملها و سناریوهای بحران اقدام شده است. با بکارگیری این روشها ، عملکرد ستاد بحران شرکت همسو با ستاد بحران استانداری استان بگونه ای بوده که با ایفای نقش کلیدی و انجام اقدامات به موقع در ساعات و روزهای اولیه وقوع زلزله، شرایط سیستمهای برق منطقه را به حالت عادی برگردانده ومنطقه را از شرایط بحران اولیه خارج نموده است. این در حالی است که حساسیت تأمین برق منطقه حادثه دیده به دلیل احتمال وقوع مجدد زلزله به لحاظ زلزله خیز بودن منطقه ، سرمای شدید و نبود سرپناه برای زلزله زدگان، دوچندان شده بود. لذا با تأمین سریع برق چادرهای اسکان موقت، حمام های صحرایی و روشنایی معابر، امکان خدمات رسانی بطور شبانه روزی میسّر گردیده و امنیت شبانه برقرار شد. با شروع ساخت و سازهای جدید در منطقه زلزله زده ، بازسازی و احداث سیستمهای جدید در دستورکار قرار گرفت . با این وجود راهکارهایی پیشنهاد گردیده تا با استفاده از آنها در حوادث قهری آینده شاهد تلفات اقتصادی کمتری بودهو مدت زمان شرایط بحران نیز کاهش یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.