مقاله بررسی شکل پذیری مدل المان محدود و آزمایشگاهی تیرهای پیش تنیده دارای بتن خود متراکم


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شکل پذیری مدل المان محدود و آزمایشگاهی تیرهای پیش تنیده دارای بتن خود متراکم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شکل پذیری مدل المان محدود و آزمایشگاهی تیرهای پیش تنیده دارای بتن خود متراکم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شکل پذیری مدل المان محدود و آزمایشگاهی تیرهای پیش تنیده دارای بتن خود متراکم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شکل پذیری مدل المان محدود و آزمایشگاهی تیرهای پیش تنیده دارای بتن خود متراکم :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

سازه های بتنی پیش تنیده و پس تنیده امروزه بیشتر مورد توجه محققان قرار گرفته اند.در این نوع ساهز ها به علت حفظ نیروی پیش تنیدگی اعمالی، جلوگیری از افزایش ابعاد مقطع و کاهش کمتر افت نیروها زا بتن بامقاومت بالا استفاده میشود. در اکثر سازه های بتن مسلح تراکم میلگردها، در مقاطع باعث عدم ویبره مناسب می گردد. امروزه تکنولوژی استفاده از بتن خود متراکم (Self Compacting Concrete, CSS)، معروف به نسل جدید بتن، که نیاز به ویبره کردن ندارد و تحت وزن خود به راحتی از فضاهای تنگ میلگرد هاعبو کرده و در قالب جا می گیرد، در سازه های پیش تنیده می تواند منجر به تحولی اساسی در ساخت این قطعات در جهان گردد.
بررسی شکل پذیری این سازه ها که امروزه بسیار مورد استفاده قرار می گیرند، از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که بیانگر توان سازه در تغییر شکل های غیر ارتجاعی قبل از تخریب اعضا می باشد.
در تحقیق حاضر، نتایج آزمایشگاهی تیرهای ساخته شده بتنی T شکل پیش تنیده حاوی بتن خود متراکم به طول ۹ متر، که بر اساس ائین نامه پل ایران بارگذاری شده با نتایج حاصل از تحلیل غیر خطی انجام شده، توسط نرم افزار ANSYS برای شکل پذیری قیاس شده است. با وجود رفتار غیر خطی بتن که باعث اختلاف بیشتر نتایج شده است این مقایسه حاکی از عملکرد نسبتا مطلوب مدل ANSYS و آزمایشگاهی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.