مقاله پتروژنز ، پتروگرافی و پترولوژی توده گابروئیدی مبارک آباد ( شرق رودهن )


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پتروژنز ، پتروگرافی و پترولوژی توده گابروئیدی مبارک آباد ( شرق رودهن ) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پتروژنز ، پتروگرافی و پترولوژی توده گابروئیدی مبارک آباد ( شرق رودهن )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پتروژنز ، پتروگرافی و پترولوژی توده گابروئیدی مبارک آباد ( شرق رودهن )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پتروژنز ، پتروگرافی و پترولوژی توده گابروئیدی مبارک آباد ( شرق رودهن ) :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

منطقه مورد مطالعه در طول جغرافیایی ۵۵ ، ۵۱ تا ۵۲ خاوری و عرض جغرافیایی ۴۳ ، ۳۵ تا ۴۸ ، ۳۵ شمالی و در خاور ورقه ۱:۱۰۰۰۰۰ شرق تهران در حدفاصل شهرستانهای بومهن و رودهن واقع شده است . این منطقه از لحاظ زون ساختاری ، جزء زون البرز مرکزی بحساب می آی د و در کوهپایه های جنوبی البرز قرار گرفته است . قدیمی ترین واحد چینه شناسی منطقه ، سازند آهکی مبارک است که به سن تورنزین _ ویزین میانی می باشد . درحالیکه جدیدترین واحدها ، نهشته های کواترنری می باشد که سایر سازندها را پوشانده است .
بررسی های نتایج آنالیز شیمیایی حکایت از تبعیت اکسیدهای اصلی و عناصر فرعی از قانون کلی تفریق ماگمایی می باشد.
نتایج حاصل از پتروژنز توده های یاد شده مارا به ماگمایی با ماهیت احتمالی کالکوآلکالن هدایت می نماید . در راستای تعیین محیط تکتونیکی ماگمای بوجود آورنده سنگهای موردمطالعه ، برخی از محققین نظریه فرورانشی را برای البرز مطرح می نمایند ، درحالیکه تعداد دیگری از زمین شناسان با پدیده تشکیل ریفت موافق می باشند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.