مقاله بررسی اثر تنش خشکی بر عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت تابستانه با استفاده از تشت تبخیر کلاس A در شهرستان اهواز


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تنش خشکی بر عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت تابستانه با استفاده از تشت تبخیر کلاس A در شهرستان اهواز دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تنش خشکی بر عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت تابستانه با استفاده از تشت تبخیر کلاس A در شهرستان اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تنش خشکی بر عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت تابستانه با استفاده از تشت تبخیر کلاس A در شهرستان اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تنش خشکی بر عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت تابستانه با استفاده از تشت تبخیر کلاس A در شهرستان اهواز :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

با توجه به روند رو بهگسترش سطح زیر کشت گیاه ذرت در شهرستان اهواز از یک سو و از سوی دیگر وجود رابطه مستقیم بین افزایش عملکرد ذرت تابستانه و انجام آبیاری کامل در دوره داشت آن، سبب گردیده تا اجرای هر گونه تحقیق در خصوص نیاز ابی این محصول به نظرلازم می آید. در این تحقیق هدف بررسی اثر تنش خشکی بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه ذرات(هیبرید SC.704) در فصل تابستان با استفاده از تشت تبخیر کلاس A است. بر این اساس، طرحی در قالبآمای بلوک های کامل تصادقی در چهار تکرار و چهار تیمار در سال ۱۳۸۳ در زمین تحقیقاتی چنیبیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز اجرا گردید. تیمار آبیاری دارای چهار سطح T4 , T3, T2,T1 به ترتیب آبیاری پس از تبخیر ۵۰، ۷۵، ۱۰۰ و ۱۵۰ میلی متر تبخیر از تشت تبخیر کلاس A که به صورت تصادفی ددر کرتهای هر کدام قرار داده شدند مقایسه میانگین ها توسط ازمون چند دامنه ایدانکن انجام و بدین وسیله تیمار برتر انتخاب گردید. با توجه به تحقیقات انجام شده می توان نتیجه گرفت که برای حصول حدود ۱۲ تن عملکرد دانه در هکتار، حداقل ۹۶۰۰ متر مکعب، آب در هر هکتار مورد نیاز میباشد. همچنین با افزایش فواصل آبیاری، سرعت رشد محصول ، سرعت جذب خالص، سرعت رشد نسبی گیاه، ویژگی های برگ همچون نسبت سطح برگ و شاخص سطح برگ کاهشیافت بنابراین با انتخاب مناسب تیمار آبیاری، ترکیب مطلوبی از شاخص های رشد در سازه انداز گیاهی قابل دستیابی است و بدینوسیله می توان شرایط مناسب برای بهبود عملکرد را فراهم آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.