مقاله بررسی اثر شوری آب آبیاری بر عملکرد گرمک به روش ابیاری قطره ای


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر شوری آب آبیاری بر عملکرد گرمک به روش ابیاری قطره ای دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر شوری آب آبیاری بر عملکرد گرمک به روش ابیاری قطره ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شوری آب آبیاری بر عملکرد گرمک به روش ابیاری قطره ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر شوری آب آبیاری بر عملکرد گرمک به روش ابیاری قطره ای :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

بخش قابل توجهی از اراضی کشور، دارای مشکل شوری خاک می باشد، و از طرف دیگر در اینگونه مناطق قسمت عمده ای از منابع ابهای زیر زمینی با محدودیت شوری همراه است و کمیت این منابع نیز عامل محدود کننده در کاربرد انها محسوب می گردد. بمنظور بهره برداری بهتر از این منابع انجام مطالعات در زمینه امکان کاربرد روشهای نوین آبیاری تحت فشار می تواند در افزایش راندمان آبیاری نقش بسزایی را ایفا نماید.
در این مطالعه به منظور بررسی تاثیر شوری آب آبیاری بر روی گیاه گرمک با روش آبیاری قطره ای آزمایشی طی دوسال زراعی در ایستگاه تحقیقات زهکشی و اصلاح اراضی رودشت اصفهان با بکارگیری سه سطح شوری آب آبیاری شامل : ۲، ۵ و ۸/۳ دسی زیمنس بر متر (Q3, Q2,Q1) در سه تکرار و در قالب بلوکهای کامل تصادفی به مورد اجرا قرار گرفت.
نتایج نشان داد که افزایش شوری آب ابیاری موجب کاهش معنی دار (در سطح احتمال یک درصد) عملکرد میوه تازه، عملکرد در واحد سطح، تعداد میوه ، میانگین وزن میوه و کارایی مصرف آب آبیاری شد. میانگین عملکرد در واحد سطح بترتیب در تیمارهای شوری آب آبیایر ۴۵/۲۳، ۴۰/۲۳ و ۳۳/۹۴ تن در هکتار بود. میزان کاهش عملکرد میوه تیمارهای Q2 و Q3 نسبت به تیمار Q1 بترتیب ۱۱/۱ و ۲۹ درصد بود. کارایی مصرف آب با افزایش شوری آب آبیاری کاهش نشان داد و بترتیب در تیمارهای شوری آب آبیاری۱۴/۲، ۱۲/۵ و ۱۰/۵ کیلوگرم در متر مکعب آب مصرفی بود. آستانه تحمل به شوری عصاره اشباع خاک برای گیاه گرمکبهروش ابیاری قطره ای ۲/۲۷ دسی زیمنس بر متر برآورد گردید. همچنین درصد کاهش عملکرد به ازای هر واحد افزایش شوری خاک حدود ۱۱/۷۲ درصد درهر دسی زیمنس بر متر برآورد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.