مقاله نیاز ابی و ضریب گیاهی خیار درگلخانه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله نیاز ابی و ضریب گیاهی خیار درگلخانه دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نیاز ابی و ضریب گیاهی خیار درگلخانه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نیاز ابی و ضریب گیاهی خیار درگلخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نیاز ابی و ضریب گیاهی خیار درگلخانه :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
امروزه کشت گلخانه ای بخصوص در مناطق گرم و خشک رواج یافته و کاهش تبخیر و افزایش راندمان مصرف آب از اهداف مهمدر آن می ابشد. در این تحقیق بمنظور برآورد تبخیر و تعرق خیار و تعینی ضریب گیاهی آن در گلخانه، تحقیقی ۴ ماهه از ابتدای اسفند ۱۳۸۶ درگلخانه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان یزد انجام گرفت. اندازه گیری های رطوبت بر مبنای قرائت با دستگاه TDR بوده و مقادیر تبخیر و تعرق خیار بعنوان گیاه اصلی وچمن به عنوان گیاه مرجع در گلخانه انجام گرفت. ضریب گیاهی خیار (Kc) در گلخانه از مقایسه مقادیر تبخیر و تعرق خیار و چمنبدست امد. نیاز ابیخیار در گلخانه به دلیل شرایط آب و هوایی گرم منطقهدر مقدارحداکثر به رسید. مقدار Kc بدست امده از این تحقیق نسبت به مقدار ارائه شده توسط محققین دیگر به دلیل شرایط آب و هوایی متفاوت، کاهش پیدا کرد. آمار تبخیر از تشتشک و رطوبت نسبی هوا نشان داد که کشت گلخانه ای در مقایسه با کشت باز مزیت های فراوانی در کاهش سطح تبخیر و تعرق دارد. به نظر میرسد با تحقیق روی نیاز ابی و تعیین ضرای گیاهی و آب وهوایی گیاهان که مصرف آب زیادیدرگلخانه دارند، می توان مدیریت خوبی را در زمینه آبیاری گیاهان گلخانه ای به اجرا گذاشت و راندمان مصرف آب را در گلخانه بالا برد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.