مقاله تاثیر سطح ایستایی کم عمق بر اجزا عملکرد دانه کلزا در شرایط دیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر سطح ایستایی کم عمق بر اجزا عملکرد دانه کلزا در شرایط دیم دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر سطح ایستایی کم عمق بر اجزا عملکرد دانه کلزا در شرایط دیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطح ایستایی کم عمق بر اجزا عملکرد دانه کلزا در شرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر سطح ایستایی کم عمق بر اجزا عملکرد دانه کلزا در شرایط دیم :
تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
امروزه گیاهان روغنی به عنوان یکی از محصولات غذایی و صنعتی مهم در روند توسعه کشورها محسوب می شوند. یکی از این گیاهان کلزا است که پس از سویا و نخل نقش مهمی در تولید روغن در جهان ایفا می نماید. با توجه به بالا بودن سطح ایستابی در برخی از مناطق کشور، مطالعه در زمینه امکان استفاده این گیاه از آب زیر زمینی می تواند قدم موثری در استفاده بهینه از آب در زراعت کلزا باشد. سطح ایستابیبه وسیله تطبیق مراحل مختلف رشد گیاه با شرایط ابیاری در عمق های مختلف باعث تغییراتی در رشد رویشی و زایشی گیاه می شود و عملکرد نهایی محصول را تحت تاثیر قرار می دهد. در این پژوهش تاثیر سطوح مختلف ایستابی کم عمق بر میزان عملکرد محصول کلزا در یک ازمایش گلخانه ای مورد مطالعه قرار گرفت. تیمارهای مورد استفاده چهار عمق سطح ایستابی ۱۰، ۲۰، ۳۰، ۴۰ سانتیمتری) و سه رقم مختلف کلزا (رجنت ، اکابی، سرز) بودند. آزمایش به صورت فاکتوریل و با مقایسه میانگین ها به روش آزمون دانکن انجام شد. در این بررسی بین رقمهای رجنت وسرز از لحاظ تعداد غلاف در بوته اختلاف معنی داری وجود دارد، در حالی که از لحاظ تعداددانه درغلاف و وزندانه اختلاف معنی داری وجود ندارد. در رقمهای رجنت و سزر از لحاظ تعداد غلاف در بوته بین سطوح ایستابی در سطح احتمال ۵% اختلاف معنیداری وجود ندارد، ولی از لحاظ تعداد دانه در غلاف و وزن دانه اختلافی وجود دارد. اثر متقابل رقم و سطح ایستابی در تعداد غلاف در سطح ۵ درصد معنی دار است و در مورد طول غلاف و وزن دانه معنی دار نیست. بیشترین تعدادغلافدر عمق ۴۰ سانتیمتری رقم رجنت و بیشترین طول غلاف و وزن دانه در عمق ۲۰ سانتیمتری رقم رجنت مشاهده شده است. بین رقم های رجنت وسرز و اکایی از لحاظ طول ساقهو طول ریشه در سطح احتمال یک درصد اختلاف معنی داری وجود دارد. مهمترین جزء عملکرد محصول کلزا، تولید دانه در واحد سطح می باشد که بر طبقاین مطالعه بیشترین عملکرد از این لحاظ در عمق ۲۰ سانتیمتری و در رقم رجنت مشاهده شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.