مقاله ارزیابی و اثر بخشی عملیات ابخیزداری مطالعه موردی: بند خاکی لاله زار واقع در استان کرمان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی و اثر بخشی عملیات ابخیزداری مطالعه موردی: بند خاکی لاله زار واقع در استان کرمان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی و اثر بخشی عملیات ابخیزداری مطالعه موردی: بند خاکی لاله زار واقع در استان کرمان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و اثر بخشی عملیات ابخیزداری مطالعه موردی: بند خاکی لاله زار واقع در استان کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی و اثر بخشی عملیات ابخیزداری مطالعه موردی: بند خاکی لاله زار واقع در استان کرمان :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
با توجه به شرایط اقلیمی خشک و نیمه خشک ایران و بروز مشکلات عدیده ای چون کم آبی دربسیاری ازمناطق کشور، حفاظت خاک و آبخیزداری از سازنده ترین راهکارها برای مقابله با خشکسالی است. راهبرد اساسی کنترل سیلاببه تغذیه سفره های آب کمک می کند و موجب می شود که قنات ها، چشمه ها وچاهها با تولید آب بیشتر بتواند زمین های کشاوزری بیشتری را به زیر کشت برده و در تولیدمحصولات غذایی بیشتر،نقش مهمی را ایفا کنند.
یکی از اقداماتی که بسیار مورد توجه ابخیزداری بوده و در مناطق زیادی اجرا شده است، بندهای خاکی می باشند. این تحقیق به منظور ارزیابی اثر بخشی احداث این بندها بر کاهش تلفات خاک، خسارات سیل و بهبود وضعیت اجتماعی و اقتصادی ساکنین منطقه بر رویبند خاکی لاله زار بردسیر انجام گرفته است. نتایج حاصله از تحقیق نشان می دهد که تلفات خاک منطقه پس از احداث بند خاکی به میزان ۱۸/۹۲ تن در هکتار، خسارات سیل ۲۷/۸۹ درصدکاهش یافته است و سطح زیر کشت محصولات رایج باغی و زراعی محلی از ۲۰۹۰ هکتار به ۲۹۰۰ هکتار رسیده است. درصد اشتغال به کار ساکنین منطقه نیز ۳۸/۲ درصد افزایش داشته است.همگی موارد گفته شده دلیلی بر سودمند بودن احداث این بند خاکی درمنطقه است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.