مقاله تاثیر توام پساب شهری و سوپرجاذب در رشد گونه قره داغ (Nitraria schoberi)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر توام پساب شهری و سوپرجاذب در رشد گونه قره داغ (Nitraria schoberi) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر توام پساب شهری و سوپرجاذب در رشد گونه قره داغ (Nitraria schoberi)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر توام پساب شهری و سوپرجاذب در رشد گونه قره داغ (Nitraria schoberi)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر توام پساب شهری و سوپرجاذب در رشد گونه قره داغ (Nitraria schoberi) :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

در مناطق خشک و نیمه خشک مانند ایران استفاده مجدد از آب می تواند وسیله ای برای جبران کمبو د آب باشد . با توجه به خشکسا لی های اخیر در ایران، رشد روز افزون جمعیت، توسعه شهرنشینی و صنعتی شدن، امروزه استفاده مجدد از پساب به عنوان یکی از منابع پایدار در کشاورزی حائز اهمیت می باشد . پلیمرهای مصنوعی نیز اصلاح کننده و بهبود دهنده ساختار خاک اند و باعث افزایش رشد گیاه، کاهش فرسایش آبی و بادی و افزایش نگهداشت آب می شوند . تحقیق حاضر به منظور بررسی تاثیر توام پساب شهری و سوپرجاذب در رشد گونه نیتراریا و برخی خصوصیات خاک انجام گرفته است . نظر به اهمیت حفاظت از منابع آب و خاک انتظار می رود با انجام مطالعات پایدا ر در به کار گیری توام پساب و مواد نگهدارنده اقدامات ماندگاری در این راستا برداشت . این آزمایش در سال ۸۶-۸۵ در محل گلخانه های تحقیقاتی – آموزشی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان اجرا گردید . آزمایش در قالب طرح فاکتوریل کاملا تصادفی و در چهار تکرار در ۹۶ گ لدان اجرا گردید . تیمارها عبارت بودند از گیاه قره داغ (Nitraria schoberi) ، دو نوع خاک ( شنی و رسی ) سه مقدار سوپرجاذب ۰) ، ۴ ، (۸ گرم به ازای یک کیلوگرم خاک و دو نوع آبیاری ( پساب وآب ) و دو دوره آبیاری ۵) و ۱۵ روز یکبار ) مورد بررسی قرار گرفت .
نتایج نشان داد که نوع خاک، مقدار سوپرجاذب، نوع آبیاری و دوره آبیاری بر روی وزن تر گیاه اثر معنی داری دارد . نوع آبیاری و بافت خاک روی میزان مواد آلی خاک تاثیر معنی داری داشت . تاثیر متقابل آبیاری و سوپرجاذب روی میزان EC خاک اثر معنی داری داشت . نوع خاک و نوع آبیاری روی میزان pH خاک تاثیر معنی داری داشت . نوع خاک و نوع آبیاری و مقدار سوپرجاذب روی میزان Na خاک تاثیر معنی داری داشت . مقدار به کارگیری سوپرجاذب بر روی تعداد پایه، طول گیاه و طول ریشه، وزن تر و وزن خشک تاثیر معنی داری داشت . نوع آبیاری نیز روی وزن تر و خشک تاثیر معنی دا ری داشت . بنابراین در صورت استفاده از سوپر جاذب حتی در خاکهای بیابانی میتواند در احیائ بیولوژیک نقش موثری داشته باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.