مقاله بررسی لجن اسیدی و تعیین فلزات سنگین موجود در آن به عنوان یک ماده زائد خطرناک (مطالعه موردی: محل دفن موقتی زباله های صنعتی شهرک صنعتی یزد)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی لجن اسیدی و تعیین فلزات سنگین موجود در آن به عنوان یک ماده زائد خطرناک (مطالعه موردی: محل دفن موقتی زباله های صنعتی شهرک صنعتی یزد) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی لجن اسیدی و تعیین فلزات سنگین موجود در آن به عنوان یک ماده زائد خطرناک (مطالعه موردی: محل دفن موقتی زباله های صنعتی شهرک صنعتی یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی لجن اسیدی و تعیین فلزات سنگین موجود در آن به عنوان یک ماده زائد خطرناک (مطالعه موردی: محل دفن موقتی زباله های صنعتی شهرک صنعتی یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی لجن اسیدی و تعیین فلزات سنگین موجود در آن به عنوان یک ماده زائد خطرناک (مطالعه موردی: محل دفن موقتی زباله های صنعتی شهرک صنعتی یزد) :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

از عمده ترین مواد زائد حاصل از بازیابی روغن لجن اسیدی می باشد. این لجن ماده سیاه, بدیو و قیرمانندی است که در مرحله شستشوی اسید تولید می شود و از ترکیب اسیدسولفوریک ۹۸% با باندهای مضاعف و فلزاتی که در داخل روغن وجود دارد تشکیل می شود. این ماده جزء مواد خطرناک محسوب شده و بزرگترین معزل کارخانه تصفیه روغن می باشد. در این بررسی لن اسیدی حاصل از کارخانه تصفیه روغن واقع در شهرک صنعتی یزد مورد بررسی قرار گرفته و از لحاظ غلظت فلزات سنگین و احتمال بروز آلودگی در محیط مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نمونه برداری اصلی به صورت تصادفی و با سه تکرار با استفاده از ظروف شیشه ای انجام شد. نمونه های مورد نظر به آزمایشگاه منتقل و ویژگی های آنها بررسی شد. به منظور اندازه گیری مقدار کل عناصر آهن, روی, سرب, کادمیوم و مس برای هر یک از نمونه های لجن خشک, آزمایش در سه تکرار انجام و نتایج ارائه شده میانگین سه تکرار می باشد. مقدار عناصر مورد نظر عصاره های به دست آمده با استفاده از دستگاه جذب اتمی در آزمایشگاه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران قرائت شد. در لجن اسیدی مورد مطالعه میزان روی ۲/۴برابر, مس ۱/۹ و سرب ۱/۵ برابر حد استاندارد آنها به دست آمد. وجود این ماده در محیط باعث آلودگی هوا, آبهای سطحی و زیرزمینی و خاک می شود.در این بررسی گزینه های مدیریتی نظیر سوزاندن این نوع پسماند در کوره های زباله سوز, بازیافت و استفاده از آنها به عنوان سوخت در کوره پزخانه ها و کارخانجات سیمان ارائه و مورد بررسی قرار گرفته اند. بهترین گزینه مدیریتی با توجه به وجود تعداد زیادی کوره و کارخانه سیمان در استان یزدمی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.