مقاله بررسی عملیات حرارتی فولاد TRIP و تعیین ساختار میکروسکوپی و خواص مکانیکی آن در درجه حرارتهای مختلف استحاله بینیتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عملیات حرارتی فولاد TRIP و تعیین ساختار میکروسکوپی و خواص مکانیکی آن در درجه حرارتهای مختلف استحاله بینیتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملیات حرارتی فولاد TRIP و تعیین ساختار میکروسکوپی و خواص مکانیکی آن در درجه حرارتهای مختلف استحاله بینیتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملیات حرارتی فولاد TRIP و تعیین ساختار میکروسکوپی و خواص مکانیکی آن در درجه حرارتهای مختلف استحاله بینیتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملیات حرارتی فولاد TRIP و تعیین ساختار میکروسکوپی و خواص مکانیکی آن در درجه حرارتهای مختلف استحاله بینیتی :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

پدیده TRIPبرای اولین با توسط Zckayو همکارانش در سال ۱۹۶۷ در فولادهای تک فاز آستنیتی مشاهده شد. این نوع فولاد حاوی درصد بالایی از عناصر گران قیمت Ni,Cr بوده و تنها در موارد خاصی کاربرد صنعتی دارد. در سال ۱۹۸۷ Matsmura این پدیده را بر روی فولادهای کم آلیاژی C-Mn-Siمشاهده کرد.[۱-۲]. امروزه دستیابی به فولاد TRIP و مقادیری بالای آستنیت باقی مانده در فولاد های حاوی در صد کم Si-C با اعمال عملیات حرارتی مناسب نظیر آنیل جزئی سرمایش و نگهداری در منطقه انجام استحاله بینیتی با تنظیم زمان مناسب امکان پذیر می باشد. اخیرا بیشترین توجه بر روی تولید فولادهای کم آلیاژ C-Mn-Si با میکرو ساختار پیچیده حاوی زمینه فریتی که در ان فازهای بینیت و آستنیت باقی مانده و مارتنزیت در دمای اتاق منجر به ایجاد فولادی با استحکام بالا و قابلیت شکل پذیری و انعطاف پذیری زیاد می شوند[۳-۴]. پدیده TRIP در میکرو ساختار حاوی کسر حجمی بالایی از فازهای داکتیل نظیر(فریت و آستنتیت) رخ می دهد.افزایش سختی در این نوع فولاد در اثر تبدبل آستنیت باقی مانده به فاز ماتنزیت می باشد. این پدیده با افزایش حجم همراه است. پارامتر کلیدی برای پدیده TRIP پایداری آسنیت باقی مانده می باشد[۵]. این پارامتر توسط اندازه دانه آستنیت باقی مانده و ترکیب شیمیایی فولاد بخصوص میزان کربن آن کنترل می شود. عناصری آلیاژی مهم دیگری نظیر Si,Al به منظور جلوگیری از رسوب کاربید در طول فرایند تولید فولاد اضافه می شوند. ترکیب استحکام بالا و انعطاف پذیری زیاد فولاد توسط این پارامتر کلیدی تعیین می گردد.[۶]. وجود عناصری نظیر C,Si,Mn به همراه عملیات حرارتی انیل جزئی نکهداری فولاد در منطقه دو فازی(a+y) و نگهداری ایزوترمال در دمای استحاله بینتی منجر به ایجاد فولاد با میزان آستنیت باقیمانده بالا می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.