مقاله بهینه ساز هوادهی در مجاری تخلیه کننده تحتانی سدها با استفاده از سیستم فازی و ساخت مدل فازی براساس روش Wang-Mendel


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه ساز هوادهی در مجاری تخلیه کننده تحتانی سدها با استفاده از سیستم فازی و ساخت مدل فازی براساس روش Wang-Mendel دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه ساز هوادهی در مجاری تخلیه کننده تحتانی سدها با استفاده از سیستم فازی و ساخت مدل فازی براساس روش Wang-Mendel  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه ساز هوادهی در مجاری تخلیه کننده تحتانی سدها با استفاده از سیستم فازی و ساخت مدل فازی براساس روش Wang-Mendel،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه ساز هوادهی در مجاری تخلیه کننده تحتانی سدها با استفاده از سیستم فازی و ساخت مدل فازی براساس روش Wang-Mendel :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

پدیده کاویتاسیون در مجاری تخلیه کننده تحتانی سدها و مقآبله با آن موردتوجه محققان زیادی قرار گرفته و جنبه های مختلف این پدیده و روشهای مقآبله و کنترل و کاهش صدمات آن بعنوان موضوعی جذآب در هیدرولیک سدها و سازه های متعلقه تبدیل گشته است. یکی از روشهای مناسب و اقتصادی جهت کنترل کاویتاسیون، وارد نمودن هوا به جریان می باشد. آزمایشهای تجربی بسیاری جهت ارائه روآبطی در تعین میزان هوای ورودی لازم ارائه گردیده است که به دلیل محدود بودن روآبط به مدلهای خاص، روآبط ارائه شده دارای خطاهای بالایی می باشد. در تعیین میزان هوادهی بعد از دریچه های مجاری تخلیه کننده سدها بررسی گردد. دقت این سیستم به تعداد سعی و خطا و اطلاعات شخص خبره در ساخت سیستم محدود است. در ساخت مدل فازی بالغ بر ۲۴۳ داده شامل اطلاعات هوادهی در مدل تخلیه کننده تحتانی سدهای البرز جگین، جره، گاوشان و دشت عباس در موسسه تحقیقات آب و مجرای تحتانی سد فولسوم استفاده شده است. پارامترهای ورودی نهایی شامل میزان بازشدگی دریچه، سطح مقطع مجرا در محل دریچه، هد آب بالادست دریچه و نحوه هوادهی بعد از دریچه می باشد. برای بیان نحوه هوادهی از پارامتر جدیدی استفاده شده که در سایر تحقیقات مدنظر قرار نگرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.