مقاله بررسی آلودگی انگلی سبزیجات سفره ای مزارع کرمان طی سالهای ۸۴ الی ۸۶


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آلودگی انگلی سبزیجات سفره ای مزارع کرمان طی سالهای ۸۴ الی ۸۶ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آلودگی انگلی سبزیجات سفره ای مزارع کرمان طی سالهای ۸۴ الی ۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی انگلی سبزیجات سفره ای مزارع کرمان طی سالهای ۸۴ الی ۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی انگلی سبزیجات سفره ای مزارع کرمان طی سالهای ۸۴ الی ۸۶ :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

بیماریهای انگلی از مشکلات مهم بهداشتی کشورهای در حال توسعه می باشد. طیف وسیعی از آلودگی های انلگی روده ای از طریق مواد غذایی آلوده نظیر سبزیجات به انسان منتقل می شوند. هدف از این مطالعه بررسی آلودگی انگلی سبزیجات سفره ای مزارع شهر کرمان و مقایسه استفاده از دیترجنت جهت شستشوی سبزیجات در حذف تخم انگل و کیست تک یاخته ها می باشد. این مطالعه به صورت مقطعی و سرشماری در نیمه اول سالهای ۱۳۸۴ الی ۱۳۸۶ با روش نمونه گیر تصادفی از سبزیجات کلیه مزارع شهر کرمان انجام شد، ۵ مزرعه موجود که سبزیجات شهر کرمان از این مزرعه ها بدست می آید در نظر گرفته شد که جمعاً ۳۱۵ نمونه مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش نمونه ها با روش رسوبی زمانی و سپس با روش تغلیظ با استفاده از سانتریفوژ و روش غوطه ور سازی صورت پذیرفت. در بررسی حاضر بیشترین میزان آلودگی مربوط به انگل ژیاردیا ۲۲/۵ درصد را نشان داد بعد از آن به ترتیب انگل هیمنولیپیس نانا ۴/۱ درصد، تنیا ۳/۲ درصد، آسکاریس ۲ درصد ، فاسیولاهپاتیکا ۱ درصد و فاسیولا ژیگانتیکا ۲/۲ درصد را نشان داد. با توجه به نتایج بدست آمده در این بررسی مشخص می شود که سبزیجات کرمان نسبت به سبزیجات دیگر استانهای کشور از جمله همدان، اهواز آلودگی انگلی پائینی دارند مخصوصاً در مورد انگل آسکاریس تفاوت چشمگیری دیده می شود. اما در مورد انگلهای ژیاردیا و هیمنولیپیس نانا و تنیا این نکته حائز اهمیت می باشد که برای کاهش این انگل ها و ادامه نیافتن چرخه آنها حتماً سبزیجات را با آب فراوان خیس کرده و چندین بار شستشو دهیم استفاده از دیترجنت نیز به علت کم کردن کشش سطحی می تواند موثر واقع شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.