مقاله بررسی میزان پراکسید موجود در زولبیا و بامیه های شهر کاشان در سال های ۱۳۸۵-۱۳۸۴


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان پراکسید موجود در زولبیا و بامیه های شهر کاشان در سال های ۱۳۸۵-۱۳۸۴ دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان پراکسید موجود در زولبیا و بامیه های شهر کاشان در سال های ۱۳۸۵-۱۳۸۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان پراکسید موجود در زولبیا و بامیه های شهر کاشان در سال های ۱۳۸۵-۱۳۸۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان پراکسید موجود در زولبیا و بامیه های شهر کاشان در سال های ۱۳۸۵-۱۳۸۴ :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

پراکسید اولین ترکیبی است که بعد از اکسیداسیون چربیها و روغنها بوجود می آید. وقتی که میزان پراکسید به اندازه معین رسید تغییرات مختلفی صورت می گیرد و مواد فراری که باعث ایجاد بو و طعم نا مطلوب در چربی و روغنها می گردد، – ایجاد می شود. مقاله حاضر، گزارشی است که با بررسی میزان پراکسید موجود در زولبیا و بامیه شهر کاشان در سال های ۱۳۸۵ ۱۳۸۴ ، طراحی شده و به اجرا در آمده است تحقیق با طراحی مطالعه توصیفی روی تعداد ۶۰ نمونه بامیه و ۴۸ نمونه زولبیا طی مدت ۲ سال انجام گرفت. در این مطالعه ابتدا، وزن مشخصی از روغن نمونه ها را با روش سوکسله استخراج نموده، سپس مقدار پراکسید موجود در روغن را باروش تیتراسیون (تیوسولفات سدیم ۰/۰۲ نرمال) اندازه می گیریم. برای تعیین مقدار پراکسید، حجم مصرفی تیو سولفات سدیم را یادداشت کرده و طبق فرمول مربوطه محاسبه می نماییم. نتایج حاصل با استفاده از آزمون t-test مورد آنالیز آماری قرار گرفت. از نتایج مطالعه بر می آید که بیشتر نمونه های زولبیا و بامیه غیر قابل مصرف بوده است. با توجه به میزان بالای پراکسید در اکثریت نمونه ها و همچنین خطراتی که پراکسید بر روی سلامتی دارد برنامه ریزی مداوم و ارائه راهکارهای کاربردی توسط سیاستگزاران و مسئولین بهداشتی (بهداشت محیط) شهرستان را طلب می کند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.