مقاله تعیین شاخص های آلودگی ( اشیر شیاکلی و کلی فرم ها ) در آب هویج های ارائه شده درمراکز تهیه وتوزیع آب میوه شهر یاسوج


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین شاخص های آلودگی ( اشیر شیاکلی و کلی فرم ها ) در آب هویج های ارائه شده درمراکز تهیه وتوزیع آب میوه شهر یاسوج دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین شاخص های آلودگی ( اشیر شیاکلی و کلی فرم ها ) در آب هویج های ارائه شده درمراکز تهیه وتوزیع آب میوه شهر یاسوج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین شاخص های آلودگی ( اشیر شیاکلی و کلی فرم ها ) در آب هویج های ارائه شده درمراکز تهیه وتوزیع آب میوه شهر یاسوج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین شاخص های آلودگی ( اشیر شیاکلی و کلی فرم ها ) در آب هویج های ارائه شده درمراکز تهیه وتوزیع آب میوه شهر یاسوج :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

آب میوه وآب سبزی ها نقش مهمی درتغذیه مردم دارد،آب هویج بدلیل استقبال مردم بخصوص درفصول گرم سال و شرایط خاص وریسک بالایی ازآلودگی موردمطالعه قرارگرفته این مطالعه به منظورتعیین وجودکلیفرم واشرشیاکلی درآب هویج های ارائه شده درمراکزتهیه وتوزیع آب میوه درشهریاسوج درتیرومرداد سال ۱۳۸۴ انجام شد. این مطالعه توصیفی،مقطعی است . ۳۰ نمونه طی دوماه ازکلیه مراکزتهیه وتوزیع آب میوه درشهر یاسوج درتیر ومردادسال ۱۳۸۴ موردمطالعه قرارگرفتند که هر ۱۵ روزیکباربطورمتناوب صبح وعصرنمونه تهیه شد . درهرمرحله نمونه گیری پس ازتهیه نمونه هادرمجاورت یخ در کمترین فاصله زمانی،به آزمایشگاه منتقل وبه روش نه لوله ای بارقت ۱به ۱۰ ازنظروجود کلیفرم واشرشیاکلی مورد آزمایش قرارگرفتند. نتایج نشان دادندکه از ۳۰ نمونه گرفته شده ۱۵ نمونه ازنظرشمارش کلی،(کلیه میکروارگانیسم)فراترازحدمجازآب میوه، و ازنظر شمارش کلیفرم نیزتمامی ۳۰ موردحاوی تعدادبیش ازحدمجازکلیفرم بودند،درحالیکه فقط ۵ نمونه از ۳۰ نمونه موردبررسی ازنظراشرشیاکلی منفی بودندوسایرنمونه ها حاوی اشرشیاکلی بودند،که ازنظراستانداردوجودهرتعدادازاشرشیاکلی در آب میوه غیرمجازمی باشد. ازنظرزمانی بیشترین آلودگی به اشرشیاکلی دربعدازظهر هابوده است. بادرنظرگرفتن استانداردهای وزارت بهداشت ودرمان وآموزش پزشکی ۱۰۰ % آب هویج های ارائه شده دارای آلودگی کلی فرمی بوده اند .لذالازم است درزمینه آگاه سازی جامعه نسبت به بیماریهاوخطرات ناشی از مصرف آبمیوه های غیربهداشتی اقدام ومسئولین باتدوین آئیننامه هاو قوانینی،نظارت بیشتری براین اماکن داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.